Kärlek med Dasha

Hej dasha!

 

I min förra relation blev jag väldigt sårad gång på gång. Det kunde vara att han sa att han tyckte om mig men ändå en vecka senare kunde säga att han ville sluta träffa mig och sen veckan efter det hörde av sig och sa igen hur mycket han tyckte om mig. Nu har jag träffat en kille, han är världens finaste och han är nästintill perfekt.  Problemet är att jag inte litar på honom. Trots att han säger att han tycker om mig och vill vara med mig så när jag inte är med honom och han inte skickar ett sms eller hör av sig så får jag för mig att han har ändrat sig. Jag får sådär ont i magen och blir alldeles kallsvettig. Han vill inte ha mig. Eller om vi ska sova och han inte håller om mig, då vill han inte heller ha mig. Eller om han inte pussar mig godnatt eller säger hur snygg jag är när vi ses. Jag tänker att ”actions speaks louder than words”. Och det är ju sant. Men jag blir galen på mig själv. Och jag försöker intala mig själv att sluta tänka. Men jag är så rädd att bli sådär sårad igen, och inte minst hur dum man kände sig då. Kände mig så himla blåst. Bestämde mig för att aldrig någonsin känna så igen.  

Men hur ska jag få bort dessa tankar? För det skadar bara mig själv just nu. Tycker du att jag ska prata med honom om det?

 

hoppas inte det här blev för långt nu. Tack för en underbar blogg!!

 

 

Jag tycker inte du ska prata med honom om det. Tror inte det kommer göra sig bättre på något sätt. Tror snarare att han kommer försöka hälla bekräftelse över dig och du kommer då gå runt och tänka ifall han verkligen menar det eller ifall han bara säger så pga det du sagt till honom. 

 

Jag tror tyvärr att det enda som finns för dig att göra är att helt enkelt lita på honom. Ha lite is i magen. Antingen så sträcker du på dig, är modig och kör på. Ingen har någonsin sagt att kärlek är lätt. För det är det inte. Det är hemskt, svårt. Eller så slutar du träffa honom för att du kanske inte är redo för en ny relation? Alla behöver läka olika lång tid. Ta dig en funderare vilket av dessa alternativ som passar dig bäst. 

 

PS. Bra att du inte är ihop med den där andra karl längre. Han lät som en sugig typ. Nöj dig aldrig. Du förtjänar bara det bästa. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Dasha! Jag är en 19 årig tjej som snart har läst din blogg i 2 år. Jag har alltid viljat vara bäst, bli älskad av alla, se snyggast ut, vara trevligast och helt enkelt vara bäst. Man kan tro att jag har höga krav på mig själv men jag har faktiskt inte tagit så mycket skada av detta, tvärtom är jag en riktigt livsnjutare och tar mig inte alls på så stort allvar, vilket leder till många, många skratt.
  Det jag vill komma till är att jag aldrig haft en förebild, aldrig riktigt hittat någon som passar mig.
  Men Dasha, jag måste säga att efter lång väntan och letan har jag äntligen hittat min, och det är du.
  Du är så sjukt bra att jag funderar om du gått någon jävla kurs i att leva livet och vara bäst. Du är så underbar att jag skulle göra allt för att vara din bästis. Nu har ju tyvärr Michaela tagit platsen men herregud vad kul vi hade haft om våra vägar hade mötts.
  Vad jag försöker säga, TACK!! Tack så himla mycket Dasha för du är sån bra förebild och fin människa. Hoppas aldrig någon får dig att tro något annat! <3

  2012-11-13 21:15:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!