Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min helg i bilder!

LÖRDAG

Lördag jobbade jag so bekant på mässan. Vart så glad när Linnea kom förbi med Jannica och hennes två barn. Hur söt är lilla Freja? Linnea är en av mina äldsta vänner. <3

På kvällen bestämde jag mig för att gå ut. Var väldigt oplanerat och kom ut väldigt sent. Vilket resulterade i att det blev ganska sen hemgång också. Men aja. Här är en bild på mig från Bergmans där jag lånat en killkompis hatt.  

SÖNDAG:

Söndagen var tung. Jag brukar inte bli speciellt dålig ”dagen efter”. Jag menar, det känns ju att jag vart ute osv men inte dålig-dålig. Men den här söndagen går till historien… Jag var orörlig. När Micki kom hem till mig så kunde jag knappt röra mig. Jag slaktade en halv pizza och sen låg i iskallt bad i en timma. Micki tog en powernap på min soffa och sen såg vi filmen TED. Garvade och sov lite till. 

På kvällen lagade jag en pasta. Extra stark och med extra vitlök. Eftersom det är det jag är sugen på när jag är bakis. Alltid starkt och vitlök. He he. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind