Min helg i bilder!

LÖRDAG

Lördag jobbade jag so bekant på mässan. Vart så glad när Linnea kom förbi med Jannica och hennes två barn. Hur söt är lilla Freja? Linnea är en av mina äldsta vänner. <3

På kvällen bestämde jag mig för att gå ut. Var väldigt oplanerat och kom ut väldigt sent. Vilket resulterade i att det blev ganska sen hemgång också. Men aja. Här är en bild på mig från Bergmans där jag lånat en killkompis hatt.  

SÖNDAG:

Söndagen var tung. Jag brukar inte bli speciellt dålig ”dagen efter”. Jag menar, det känns ju att jag vart ute osv men inte dålig-dålig. Men den här söndagen går till historien… Jag var orörlig. När Micki kom hem till mig så kunde jag knappt röra mig. Jag slaktade en halv pizza och sen låg i iskallt bad i en timma. Micki tog en powernap på min soffa och sen såg vi filmen TED. Garvade och sov lite till. 

På kvällen lagade jag en pasta. Extra stark och med extra vitlök. Eftersom det är det jag är sugen på när jag är bakis. Alltid starkt och vitlök. He he. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!