Rubrik ni valt: Min vardag med trasiga raggsockor

Jaha så ni vill höra om detta alltså. Men då ska ni verkligen få höra. Jag är en sån typiskt mjukiskläder tjej. Det första jag gör när jag kommer hem är att knäppa upp bh:n. Ibland händer detta redan i trappuppgången. Lirkar upp den med ena handen när jag går min lilla våning upp. 

Sen tar jag av mig skorna i hallen och jeansen åker oftast av redan där också. Så tar jag upp dem, går in i min garderob och där tar jag av mig det jag har på överkroppen. Så åker ett par mjukisbyxor på och sen en stor tröja. Oftast en gammal hoodie jag älskar mer än livet. Den ”lånade” jag av Boudal för flera år sen och den är så sliten nu att jag skulle skämmas om någon såg mig i den. Men den är livet. 

Så tar jag av mig strumporna för jag brukar tycka att de blir lite äckliga efter en hel dag på kontoret i skor osv och på åker mina raggsockor. Jag har massa olika. Ett par i strl 45 som jag snodde av Boudal en gång när vi var på skidsemester och sen har jag kanske 2 par som har några år på nacken och sen har jag några som sticks lite men är väldigt mjuka samtidigt som jag köpte på en marknad i Moskva förra vintern. 

Det här är mitt liv som sunk-Dasha. Mjukiskläder är det bästa jag vet. Så att vi gjort en hel hoodie kollektion på Ziperall är för mig värsta drömmen. 

Har här ni ett urval av mina ”hemmakläder”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!