Rubrik ni valt: ”Det här önskar jag att folk redan visste om mig”

* Jag önskar att alla i hela världen visste att jag vaknar med världens sämsta humör. Jag vaknar nästan varje vardagsmorgon med att vara arg. Sen blir det bättre och bättre under dagen. Strax innan lunch brukar jag vara mig själv. Dvs superglad. 

* Att jag hatar ketchup. Mest av allting i hela världen. 

* När jag är bakis vill jag altid ha följande:

-Saltgurka

-Mat innehållandes chili eller vitlök. Helst väldigt mycket av både och. 

* Vill inte ha några nya kompisar. Har redan för många som det är. Sen ibland råkar det bli att man hittar någon fantastisk jävel på vägen och då dumpar man ju inte den. Nej för när jag väl hittar människor som jag älskar så släpper jag inte dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!