Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rubrik ni valt: ”Det här önskar jag att folk redan visste om mig”

* Jag önskar att alla i hela världen visste att jag vaknar med världens sämsta humör. Jag vaknar nästan varje vardagsmorgon med att vara arg. Sen blir det bättre och bättre under dagen. Strax innan lunch brukar jag vara mig själv. Dvs superglad. 

* Att jag hatar ketchup. Mest av allting i hela världen. 

* När jag är bakis vill jag altid ha följande:

-Saltgurka

-Mat innehållandes chili eller vitlök. Helst väldigt mycket av både och. 

* Vill inte ha några nya kompisar. Har redan för många som det är. Sen ibland råkar det bli att man hittar någon fantastisk jävel på vägen och då dumpar man ju inte den. Nej för när jag väl hittar människor som jag älskar så släpper jag inte dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Själv hatar jag krig, svält, att folk dör för tidigt, djurplågeri osv mycket mer än ketchup eller annan mat. Skulle faktiskt kunna tänka mig att äta ketchup varje dag om det skulle förbättra detta. No offense!

    2012-11-26 16:35:44
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind