Min helg i bilder!

FREDAG:

Var jag hemma hos Becca & Josef och fick hamburgare på pulledpork som Josi gjort själv. Magiskt. Några glas rödpang och sen gick jag hem och la mig innan klockan hann slå midnatt. 

LÖRDAG:

Var det dags för Swedish House Mafia (igen! Var ju där superspontant i torsdags också). Absolut Vodka bjöd in massa important people och det var så jävla ball att vi fick följa med på det. Så uppstyrt event från början till slut. 

Utanför lokalen så stod det GREYHOUND-hundar (deras senaste drink som är i samband med SHM heter ju ”Greyhoud”). Tyckte detta var så ballt så tog en bild med dem. 

Inne på ”förfesten” så bjöds det på Absolutvodka drinkar och snittar. Här är jag med Angelica och Micki

När vi kom in så presenterade de hur lokalen var uppbyggd. Den var nämligen uppbyggd som ett hem. ”Skulle ABSOLUT vara en person så skulle hens hem se ut så här”. Där fanns alltså ett sovrum, med en enorm säng och walkincloest med enorma discokulor!!!!

Samt ett kök där det stod kockar och lagade mat. Och ett badrum med lite parfym och andra hemtrevliga saker. Här är vi inne i badrummet och tar en typiskt girliegirl-bild. 

Här är vi i baren. 

Sen fick vi åka i en buss till friendsarenan. På våra platser fick alla en goodiebag med diverse artiklar för att hålla oss sysselsatta. Som dessa masker, lysstavar tuggummi ett halsband etc! 

Framme på Arenan dansade vi och hade time of our lifes. 

Jag och Petris sprang in i Sara på toan!

Efter detta åkte vi till mitt älskade Ambassadeur och då tog jag tyvärr inga fler bilder för då hade jag annat att tänka på, om vi säger så… ;p

SÖNDAG:

När Dasha får bestämma mat så blir det alltid tacos….

…till både lunch och middag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!