Rubrik ni valt: ”Min galnaste utgång”

Tycker generellt ordet ”galet” är väldigt töntigt. ”Det var sååå galet”. Alltså.. Människor missbrukar det ordet. Men okej en av mina sjukaste utgångar började med kryckor (hade stukat foten) på Ambassadeur som var min dåvarande arbetsplats och slutade i Marbella, Spanien

Det var ganska ungefär ett år sen. Jag hade stukat foten en vecka innan och gick på kryckor. Foten hade börjat bli okej men jag tog med mig kryckor för att jag visste att jag skulle springa omkring på jobbet och att den skulle bli väldigt ansträngd. Jag hade converse på mig men för att ”piffa upp” min outfit så hade jag en ganska kort paljettkjol. 
När jag jobbat klart så kom en killkompis och tjejkompis och hämtade mig så gick vi till Whiteroom. Halvvägs till Whiteroom kommer vi på att vi ska dra upp på hans kontor istället och ha fest där. Eller så var det för lång kö till Whiteroom… Av någon anledning så går vi inte in på Whiteroom. När vi är på hans kontor som ligger ett stenkast mellan Amba och White så bestämmer vi oss för att ringa dit ”alla vi känner och styra världens efterfest”. Eftersom att klockan är strax efter 04 så är det inte så många som nappar. Förutom en killkompis till mig. 
Vi fyra häller ner oss där på kontoret och sen minns jag något om ”då hoppar vi in i taxin”. Och jag antar att jag ska få skjuts hem. Vaknar upp – PÅ ARLANDA. Vid det här laget är allting ganska suddigt men minns att de frågar mig vart jag vill åka och jag säger ”TILL SOOOOLEN” och garvar. Jag trodde att vi på sin höjd skulle sova på ett hotell på Arlanda. 
Sen poff snubblar jag in på flygplanet och beställer grogg men det får vi inte för att ”personalen på Arlanda har sagt att vi inte får servera er på några timmar”. Efter mycket tjat och flörtande övertalar jag dem att servera oss. Vi dricker några drinkar och sen somnar vi. Utmattade. 
Vaknar…. *trummelvirvel* i Malaga! Tar en taxi till Marbella där en i sällskapet har en lägenhet och där spenderar vi tre dagar och två nätter. När vi kommer fram är det söndag och allting är stängt så jag får halta omkring (tappat mina kryckor nånstans under natten) i min paljettkjol i ett helt dygn tills det blev måndag och vi kunde köpa nya kläder. Förnedringen var total. Alla trodde såklart att jag var en prostituerad ryska. 
Men antar detta är väl det som faller inom kategorin ”galnast”. En annan gång bokade jag en resa till Thailand kvällen innan. Och en tredje gång åkte jag ner till Skåne på bara någon timmes varsel. Men är det något jag gillar så är det att resa spontant. Eller vara spontan överhuvudtaget. 
Här följer några bilder från resan till Marbella. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!