Blekt mina tänder!!

I helgen gjorde jag något för första gången! Jag blekte mina tänder. Kom över en superdeal och då kändes det som att det var något jag ville prova. Har alltid tyckt att det varit ganska dyrt… Kostar ju några tusenlappar som man kanske prioriterar att lägga på andra saker. 
Men om man anger koden ”amazing5” när man bokar så får man en tandblekning för en person för 1800:- istället för ordinariepris som är 3999:- !!!!! Och går man två (som vi var) så får man för 1499:- per person!
Kliniken ligger på Grev turegatan 6 i Stockholm. Jag är beyond nöjd! Ni såg ju tom ett gäng bilder på mig från helgen där jag log – med tänderna! Händer aldrig. Det vet ni som följer bloggen. Men när de är så här fina så ville jag så klart visa upp dem. 
Deras hemsida hittar ni här: www.amazingsmile.se
Telefonnummer för att boka en tid: 0707959829

***EFTER****

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!