Concrete jungle where dreams are made of

Jag anade att denna stad skulle vara fantastisk men kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig att jag skulle bli så här överväldigad. 

Jag har nästan ont i nacken efter att gått halva dagen med att kolla upp på alla skyskrapor. Herregud vilken magisk stad detta är. Jag var själv i några timmar innan Molly landa och då hade jag Jay Z feat Alicia Keys – Empire state of mind på repeat. Texten stämmer in något obeskrivligt:

”Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
big lights will inspire you”

Kan inte föreställa mig att jag vunnit denna resa. Tack HEAD & SHOULDERS!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!