Mitt nya hår från Great Lengths

Den här gången kände jag för att köra på ”extra allt”. Man kan alltid klippa till det ifall det känns för långt. Men just nu känns mitt hår som en dröm. Det är så himla roligt att ha så här långt hår! Ni ska få en bättre bild i morgon för jag ska få håret fönat och lockat av proffs idag. 

Här tog jag en bild igår kväll precis innan läggdags – då har jag inte gjort något mer än bara borstat det efter att de lockade det p salongen i måndags. Vad tycker ni? Är inte Great Lengths magiskt!?

Denna metod är inte som alla andra. Inget konstigt tejp osv. Den här metoden kallas för Multisonic och är den absolut skonsammaste för håret. Därför har jag valt den. Här ser ni en kort film på youtube om hur det går till. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!