DEN HÄR MÅNDAGEN…..

Varför är det alltid så? När något går fel så bara rasslar allting efter. 

Börjar med att jag bli flyförbannad på vägen till jobbet (privat grej som hände) sen kommer jag till jobbet och mitt internet fungerar inte. Ska ringa 10 kunder pga en sak och ändra en sak och ca 2/10 svarar. Blir stressad. Är på riktigt dåligt humör vid det här lagret och vill nästan gråta. Det plingar på våran dörr och så kommer det ”julleveranse med godis” från våran fastighetsägare. Så trevligt tänker jag!!! Förmiddagen är räddad. Jag trycker i mig tre chokladgodisar på en gång men den fjärde tappar jag ur fingrarna på mig. Den faller till marken och det var den jag var mest sugen på. Där brast det för mig. Satte mig i köket och nu sitter jag här och surar. Mår faktiskt tom illa pga stoppat i mig ca 10 chokladgodisar n inom loppet av tre minuter. 

Denna måndag är så sugig att jag vet inte vad jag ska ta mig till. 

🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. gulfstream live

  newsmax.com live 2023-07-15 10:22:11 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Åh jag älskar verkligen din blogg för ibland är det som att tankar som jag själv har har även du och det känns bara så himla skönt att veta att man inte är ensam. Så jag vill bara säga tack för att du finns och för att du bloggar!

  Gabriella 2012-12-18 15:45:47 http://bellitabonita.devote.se
  Svara
 • Det stämmer verkligen det där.. går en sak på tok så går allt på tok.. jag har börjat tro på ”the law of attraction”, om du inte läst om detta, gör det! Skrämmande! Hoppas du får en bättre morgondag! kram

  2012-12-17 22:26:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!