FÖRE & EFTER

Tänkte jag skulle visa hur stor skillnad det är på håret. Jag kan inte tänka mig livet i kort hår längre. Men det är förmodligen för att jag aldrig haft långt hår. Mitt hår blir nämligen inte längre än så här. Jag har provat allt. I väldigt många år. Allt = att toppa väldigt ofta och även tvärtom, att inte klippa det alls. Och världens alla produkter. 

Anledning till varför jag inte haft hårförlängning tidigare är för att det slitit så mycket på ens eget hår. Och eftersom att jag inte har så mycket hår att utgå ifrån så har det därför inte varit ett alternativ. 

Tills Linda berättade om Great Lenghts för mig. Det är den skonsammaste metoden och uppenbarligen den bästa. Vet att hon hade sin förlängning i över fem månader! Det är galet. Jag hade i lite mer än fyra. Men jag har sk. ”fint” hår så det gick tyvärr inte längre än så för mig. Men allt beror ju på vad man har att utgå ifrån. 

Så jag säger detta med handen på hjärtat – rekommenderar Great Lengths starkt! 

FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!