Sjukis

Är sjuk… Ack så sjuk.

Tänkte ni ville veta varför jag är så tyst. Är sjukis……..

Vad gör ni idag? Kan ni inte berätta för mig om eran dag. Vad åt ni till middag? Vad jobbar ni med? Vilka är ni som läser min lilla blogg? <3

Svarar er i kommentarsfältet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. newsmax streaming

  pba live streaming free 2023-07-07 13:10:25 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! https://merkitevdeneve.com/Tire-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-09 04:07:01 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://freehorseracingtv.com/

  free horse racing tv live stream 2022-12-04 11:37:37 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Hej dasha! Jag är 20 år och jobbar på en Pressbyrå. Har hjälpt mamma med lite jul-stök i köket idag. Riktigt mysigt hade vi 🙂
  Imorgon när vi har firat julen färdigt ska jag möta upp mina vänner på en lokal bar där stadens alla ungdomar kommer på kvällen. Killen jag varit kär i i tre år kommer att vara där. Vi har nyligen börjar umgås lite mer än som vänner (igen!). Har ju varit spänd i flera dagar för att träffa honom. Känslan i magen inför sånt här är ju alldeles underbar och hemsk samtidigt 😉
  God jul dasha 🙂 gillar att läsa din blogg och du är en förebild för mig.

  2012-12-23 23:45:03
  Svara
 • Tjej 26, jobbar med \”finans\”. Ikväll var jag på aw med min bästis, sen aw med massa annat folk och sen en tredje aw. Fast inte riktig aw för mig. jag har ju semester 🙂 Efter den 3;e aw:n gick vi till donken. Sen återvände jag till 3:e aw:n för att träffa mitt span igen. Gav honom en puss på kinden, kollade honom i ögonen och gick hem sen. Bra torsdag!

  2012-12-21 01:11:51
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Kristin:
   Ohh lycka till med ditt span. Kolla någon länge i ögonen is the shit. Bästa flörten.

   Dasha 2012-12-21 13:39:11 http://dasha.devote.se
   Svara
   • Svar på Dashas kommentar.

    Svar till dashagirine:
    Igår sprang jag på honom ute igen (03:15 iof…). Var bara ett sånt där ögonblick liksom. Han frågade om jag ville med honom hem. Jag sa nej. Sa att jag tycker vi borde börja dejta. På riktigt liksom, annars kommer det här aldrig funka med oss. Han log bara och kysste mig. Sen åkte jag hem själv. Kände bara att jag ville dela med mig av det eftersom du fick höra a i förrgår så får du b nu 🙂

    2012-12-22 14:49:56
    Svara
 • Hej!
  Jag är 20 år och jobbar på Mc Donalds. Jag håller på att utbilda mig till arbetsledare idag drog jag ett av mina första skift och det gick bra. För övrigt längtade jag mest till mina ponnyhästar som jag tävlar i trav med. Till middag åt jag quornfile med sallad och mcfeast sås (är nybliven veg. fast äter allt från havet). Nu ska jag läsa några till bloggar och krypa ner i min säng i min första egna lägenhet som jag flyttade till för 3 veckor sen.

  2012-12-21 00:11:22
  Svara
 • Är 21 år och försöker få mig ett heltidsjobb men jobbar extra på Buketten, sjukt mycket folk nu i jultider som ska ha blommor 🙂 Älskar också hiphop och glitter!

  2012-12-20 23:12:07
  Svara
 • Jag såg också alla Harry Potter filmer denna veckan. Alltid trott att de var jättebarnsliga men jag var faktiskt positivt överraskad.
  Vad tyckte du?

  2012-12-20 22:53:00
  Svara
 • Jobbar på Bredbandsbolaget och pluggar media. Bjöd hem min bästa kompis som jag känt sen jag var 6 år på potatisbullar och sen drack vi te och pratade. Vi gjorde även en spellista inför imorgon då vi ska ha en liten domedagsfest som vi kallar det.

  Jag är faktiskt också sjuk. Har lunginflammation och äter antibiotika men går till skolan ändå. Det är snart jullov vilket innebär att jag inte kommer se honom på 3 veckor, så man får passa på och titta medan chansen finns. Han.

  2012-12-20 22:44:42 http://www.misskemi.blogg.se
  Svara
 • Idag har jag fått jullov, skrattat högt och mycket med mina vänner. Typ världens bästa sak att göra tycker jag.

  2012-12-20 22:39:22
  Svara
 • Hej Dasha! Jag är 19 år och jobbar som bartender i Malmö. Som det ser ut nu så flyttar jag till Stockholm i februari någon gång och söker in till su. Håller fan tummarna på riktigt alltså. Kvällens middag blev thaimat, också på emporia som någon annan kommenterade. Jobb hela helgen sedan, sjukt skoj!

  2012-12-20 22:33:17
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag pluggar på SU och har ett sjujäkla ståhej såhär innan jul (och efter, vem fan lägger en tenta den 4 januari?! Borde ju vara lag på att dessa människor borde spöstraffas. Hehe.) Nåja, jag har varit lite på latsidan idag och snoozade under hela morgonen tills jag kom till insikten att jag inte alls blev piggare utav det, utan tvärtom! Så då fångade jag dagen (!) och åkte till Universitetet. Spenderade kvällen med att gå på en timmas yoga som var super och sen laga matlådor till mig och min bästa vän som jag bor ihop med 🙂 Började läsa din blogg hyfsat nyligen, i början av hösten, och nu är jag fast! Du är en kul typ, liksom. Hoppas du tycker att det här också var kul att läsa och att du känner dig bättre snart! Om inte annat verkar du ju ha effektiva vitaminbomber 🙂
  Kram!

  2012-12-20 22:23:40
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag pluggar på SU och har ett sjujäkla ståhej såhär innan jul (och efter, vem fan lägger en tenta den 4 januari?! Borde ju vara lag på att dessa människor borde spöstraffas. Hehe.) Nåja, jag har varit lite på latsidan idag och snoozade under hela morgonen tills jag kom till insikten att jag inte alls blev piggare utav det, utan tvärtom! Så då fångade jag dagen (!) och åkte till Universitetet. Spenderade kvällen med att gå på en timmas yoga som var super och sen laga matlådor till mig och min bästa vän som jag bor ihop med 🙂 Började läsa din blogg hyfsat nyligen, i början av hösten, och nu är jag fast! Du är en kul typ, liksom. Hoppas du tycker att det här också var kul att läsa och att du känner dig bättre snart! Om inte annat verkar du ju ha effektiva vitaminbomber 🙂
  Kram!

  2012-12-20 22:19:31
  Svara
 • Jag är 22 år och är extern vd på ett företag i Köpenhamn men bor i Malmö. Så jag jobbar alldeles för mycket, festar för mycket, shoppar för mycket, älskar för mycket etc.
  Idag kom jag på att jag inte handlar en enda julklapp .fick panik.men en av mina bästisar styrde upp med shopping på emporia och mat på vapiano .
  på kvällen kom min dude hem(han är en godbit) med paket till mig efter en lång jobbresa , så för mig kom julen tidigt. Allt jag vill ha till jul är han! Sitter och tittar på honom nu när han sover och jag får ont i hjärtat av hur mycket jag saknat honom men också över hur mycket jag älskar han

  2012-12-20 22:19:07
  Svara
 • Jag ligger i min soffa kollar på Love Actually och älskar dig jättejättemycket!

  Michaela 2012-12-20 21:41:14 http://forni.devote.se
  Svara
 • krya!!

  filippa 2012-12-20 21:32:54 http://shine.devote.se
  Svara
 • Jag går i 3:an på gymnasiet i Göteborg. Dagens middag var kyckling fylld med parmesan och citronskal och inlindad i parmaskinka till det åt jag varm spenat med vitlök och citron och även kokta minimorötter med massa smör och salt på! Delicious!! Krya på dig!

  2012-12-20 21:13:29
  Svara
 • såg dig på st.eriksgatan, dagens höjdpunkt, skön känsla i magen

  2012-12-20 20:48:32
  Svara
 • såg dig på st.eriksgatan, dagens höjdpunkt, skön känsla i magen

  2012-12-20 20:45:44
  Svara
 • Idag har jag jobbat, hämtat ut paket som kommit (julkapp till min brorson) och nu ska jag baka morotskaka med min kille! Åt pizza nyss (hej vilken nyttig dag haha..). Jag jobbar på Livsmedelsverket och är helt besatt av inredning (alltid, men extra mycket nu). Jag tycker du verkar vara en så himla genuint bra människa och skickar lite krya på dig-glitter till dig! Kram!

  2012-12-20 20:44:01
  Svara
 • JObbar på en förskola, älskar ungarnas kommentarer och tankar kring livet och allt som händer. ”Varför heter du annelie? varför har du sånna bröst som hänger där nere? Gissa hur gammal jag är…(25)-hm, 58 för du är tjock!! NEJ, 72 för du har rynkor på halsen…” Man får alltid en sån ego-boost på mitt jobb 😉 Men jag älskar det och får så mycket kärlek och glädje av barnen. Efter jobb in till stan för aw med kompis och en väldigt god rödspätta, MUMS! Nu choklad, julmust och love actually. FIINT!!
  Gillar din blogg, krya på dig!!

  2012-12-20 20:35:40
  Svara
 • Jag åt kycklingwok med matvete och en klick creme fraiche. Jag jobbar inte, däremot studerar jag till att bli sjuksköterska. Nu vet du det!

  2012-12-20 20:13:11
  Svara
 • Är också sjukis. Ligger och snorar i sängen framför skräptv, en av mina favoritsysslor. Inte att snora dock 😉
  Jag pluggar i Lund men kom hem till Stockholm idag för att spendera nästan 3 veckor hemma, ska bli så underbart. För att fira att jag är hemma och för att jag tycker synd om mig själv fick jag min pappa och syster att köpa McDonalds till middag, nom nom!

  Krya på dig fina Dashis! ♥

  2012-12-20 20:06:31
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Sandra:
   Man får unna sig när man är sjuk. Jag har ätit mackor till frukost, lunch och middag. Med miniköttbullar + rödbetssallad och julskinka + senap. Och chokladpudding. Älskar chokladpudding när jag är sjuk 🙂 Krya på dig!

   Dasha 2012-12-20 21:37:31 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej! Jag följer din blogg! Läser till sjuksköterska i Borås. Vart sjukt mycket plugg i höst och idag åkte jag hem till mina föräldrar för jullov. 🙂 Imorgon ska jag göra egen fudge, klä julgranen, handla mina sista julklappar o antagligen sjunga lite juliga tralledutter. Kram och krya på dig.

  2012-12-20 20:01:13 http://Jordgubbar.blogg.se
  Svara
 • Hej Dasha! Jag heter Denise och är 19, jobbar som ekonomiassistent. Kom dock in i lund ekonomis kandidat så ska börja plugga där till våren 🙂 Hoppas du blir frisk snart! Din plugg är så underbar, som en manual till att vara lycklig! Puss på dig och krya på dig

  2012-12-20 20:00:24
  Svara
 • Började dagen med att min bror gick in i duschen före mig. Blev rädd att jag inte skulle få något varmvatten.(Han tar alltid slut på vårt varmvatten men idag fick jag faktiskt duscha i varmvatten) Sedan gick jag runt trekanten(en sjö i Liljeholmstrakten) innan jag började praktiken.Praktiserar på Hemtex, det går bra men har ett rötägg till chef.Extremt säljorigenterad och på mig. Har dagligen ont i magen när jag vistas i hans närhet och jag gick en kvart tidigare idag. Han blev galen.Jag har precis kommit hem, ätit pasta med gräddsås(bacon, broccoli, ärtor osv)Jag är i övrigt en tjej från söderort, 20 år(21år imorgon) och vill gå tidigare imorgon för att det är min födelsedag.Jag har en tårta att hämta upp och jag vill fira den men som sagt chefen kommer bli galen.Funderar över varför 90talister är så fixerade vid alkohol. Varför behöver dem alkohol för att kunna ha roligt? I övrigt sålde jag några handdukar, påslakan, dukar osv idag.Något bra iaf.Just nu längtar jag efter helg. Resten av kvällen kommer spendera kommer jag spendera framför datan/tv, sova, bara mysa för jag är helt död i benen och vill bara koppla bort mina tankar från allt.

  2012-12-20 19:50:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!