Svar på era frågor – del 1

1) Sommar eller vinter?

Sommar. Såklart.

2) Galen fest eller mys hemma?

En riktigt galen fest knäcker ju hemmamys alla dagar i veckan. Men däremot så är det väldigt sällan så. Så myskväll hemma knäcker flesta utekvällar.

3) Kort kort eller långklänning?

Kortkort.

4) Killen ska vara.. Hysteriskt rolig, omtänksam men inte snygg eller en tråkig 10;??

Ha. Hysterisk kul. Kan ju inte vara ihop med en porslinsdocka resten av mitt liv.

5) Sugmärke eller halsfluss?

Ha ha shit. Aldrig haft halsfluss. Antar sugmärke? Har ganska många fina sjalar och halsdukar ;p

6) Bästa tiden i livet.. Skoltiden eller jobbtiden?

Jobbtiden!

7) Kalle Anka på julafton.. Ett måste?

Njae. Inte måste men mysigt ju.

8) Fyll i meningen.. ”Mitt absolut ROLIGASTE minne…”

..är en helt omöjlig fråga. Har en miljon roliga. Men minns när jag och Johan precis lärt känna varandra så skulle jag spela häftig och så sa jag att jag också ”Såklart” skulle ha en 6cl bacardi razz shot. Så spydde jag under baren efter den när han inte såg. 😀 Så här såg vi ut då! Ursäkta min fula fylle min. PS. Vad tycker ni om mig som brunett? 🙂

Vad är de för saker du skulle vilja ta med dig som en lärdom från detta året, för att sedan ändra till 2013? Saker du vill förändra?

Kanske bli bättre på att städa… Dammsuga är det tråkigaste jag vet. Men annars kan jag nog inte säga något mer än det jag alltid säger. det lärde jag mig för några år sen. TIDEN läker alla sår. Man ska inte haka upp sig på saker som suger. Det går över.

Vad är ditt bästa snyggtips för de dagar man inte känner sig på topp? Vilken/vilka kändisar är din drömkille, personlighet + utseende?

Snygga underkläder. De dagar jag set ut som skit omfamnar jag. För man har såna dagar. Brukar försöka va sexy undertill då 🙂

Om du visste att du skulle dö inom 24 timmar. Hur skulle du spendera ditt sista dygn då?

Oj. Då hade jag styrt upp en superfest hemma hos mig. Skickat ut ett masssms om att jag skulle dö och alla var tvungna att komma och så skulle vi festa tills jag stupade.

Dröm köp just nu?

Finns en lampa jag vill ha… Men sen vill jag ju även ha en Balenciaga. Men det kommer få vänta 🙂

Har du sett det sista gossip girl avsnittet? Jag älskade det, kan inte fatta att gossip girl lägs ner nu 🙁

JAG DOG! Tyckte ”avslöjandet” var sådär. Men sista 5 minuterna magiska.

Bästa tips när man vill komma i form snabbt?

Ja alltså gör av med mer energi än vad du får i dig, såklart. Dvs träna och rör på dig.

Bästa tips att få bort sötsug?

Att äta nått sött? Hehe. Skoja. Jag vet inte. Jag tycker jordnötssmöret från Fitnussguru funkar väldigt bra för det! HÄR finns det.

Finns det något du ångrar i livet?

Självklart. Men jag vet inte ifall jag hade gjort det ogjort nu så här i efterhand. Det har ändå format mig till den jag är idag?

Vad kommer du satsa på för kläder/skor i vår? Någon trend du kommer haka på?

Nej. Jag suger på trender. Jag kommer köra på mina utsvängda byxor jag älskar. Och på mina linnen/klänningar med öppen rygg.

Bästa billiga men nyttiga lunchstället i stockholm?

Jag skulle säga restaurang Gotland. Ligger på Brunnsgatan. Man får en fet salladsbuffe att ta frånoch sen välja ”kött/fisk/hamburagre” typ. Kostar 120 kr. Och är väldigt bra mat.

Bästa billiga men nyttiga middagsstället i stockholm?

Jag vet inte… Tycker inte riktigt det finns något ”billigt” middagsställe. Jag skulle nog satsa på hemmamiddag i så fall. Eller nån thai.

Har du några bra inredningstips om man bor väldigt litet? Typ 25 kvadrat? För att få det att ändå se större ut liksom?

Loftsäng! Det borde få det hela att kännas luftigare.

Hur kommer det sig att du började jobba på olika klubbar?

Hoppade in som vikarie åt Becca när hon fick jobbet i servicen i Hells men hon behövde göra klart säsongen uppe i Åre. Sen började jag i servicen på Laroy och sen frågade Boudal ifall jag ville börja som promoter på Amba så då hamna jag där. Det var mina 5 år för Stureplansgruppen.

Berätta om din gymnasietid!

Hehe. Jag var väl kanske inte riktigt 100% då. Något man ångrar idag. Men däremot hade jag time of my life – utanför skolan. Började gå ut ganska mycket. Lärde känna massa nya människor and so on.

Är boudal verkligen så godhjärtad som du säger? Tycker han verkar lite dryg… Inte minst några av hans vänner…

Äh alla har väl sina fiender. Finns många som skulle säga att jag är en sugig människa om du skulle fråga dem. Jag älskar Boudal av hela mitt hjärta.

Vilket är ditt drömresemål?

Maldiverna! Ser ut som ett vykort när man googlar.

Är du ofta i Ryssland?

Ca 1-2 gånger per år. Blivit mindre sen mormor gick bort dock.

Har ju förstått att du är sportig. men har du varit/Är du en friluftsmänniska? Tycker du om att hänga ute i naturen vinter som sommar? Skulle du kunna överleva i skogen nån natt liksom?
Tack för en bra personlig blogg och God Jul på dig!

Ja jag gillar naturen! Jag skulle inte ha några som helst problem med att sova ute i naturen ett par nätter. Nu när du säger det blev jag tom sugen på att åka och campa i sommar. Åka ut till någon liten ö ett gäng kompisar och sova i ett tält. Sola, bada och fiska typ. Så mysigt.

Vad hr du för gymnasieutbildning, har du läst på högskola?

Ingen högskola för mig. I Gymnasiet läste jag Media.

Förstår att det kan vara en svår fråga att svara på men hur får man ett sånt jobb som du hade på Ambassadeur, hade gärna jobbat i krogbranschen! God jul på dig Dasha.

Man skaffar sig en enorm umgängeskrets. Lär känna mycket människor. Du ska kunna fylla en nattklubb. Det är mycket svårare än vad det verkar. Var ute mycket. Networka!

Är det självklart för dig att vara en offentlig person? jag menar, vissa har alltid vetat att jag kommer bli ”känd” och för andra kommer det mer som en överraskning.. och kanske chock.
För jag antar att du ofta blir igenkänd på stan och nu får du väl figurera i medier?

Jag skulle väl kanske inte riktigt säga att jag är en offentlig person… Igenkänd blir man antar jag men det är inte så ofta folk kommer fram på stan. Det är mer när folk är fulla. Men fortfarande så inte mycket. Men jag har inga problem med det. Tycker det är mysigt när ni kommer och säger hej 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!