Ain’t nobody fucking with my clique

Igår checkade jag ut från Fleminggatan och in på Room505

Så gick jag och Micki och Mickis lillebror Timmy till Marions där vi bowla och drack en massa alkohol. Sen gick vi till woken och sen när klockan var 00.30 kollade Micki på mig med sina ögon som sa ”Jag känner dig” och så sa hon ”Vill du åka hem?” och så nickade jag åt henne. 

När vi vaknade lekte jag lite arty och tog en porrig bild på lilla Forni. 

Sen fixade jag naglarna. Tog Batman-svart och gjorde dem matta! Ballt va?

Lite senare tvingade jag och Mille Boudal att skjutsa oss till en persisk restaurang som heter Vanak och ligger i Akalla. Magisk mat. 

….min lördag + söndag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!