Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Insomnia

Har fått sömnproblem. Kan inte somna på kvällarna. Ligger och gäspar men bara vrider på mig. Sängen känns så stor och kall. Och när jag lägger mig på fel sida känns det inte som hemma…

Igår kväll fick jag nog. Tog båda duntäckrna och alla fyra kuddar och flyttade ut till soffan i vardagsrummet. Kändes inte lika jobbigt. Såg ett avsnitt av Criminal Minds och sen somnade jag strax efter 03 nån gång. Har ni några tips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Mitt tips är att träna på kvällen, alltså kring 8:tiden, därefter äta något snällt mot magen (ej svårsmält) för att sedan sova. Det brukar vara lättare att somna när man har tränat då kroppen vill återhämta sig och de gör den som bäst under natten.
  Kram och hoppas det blir bättre

  2013-01-03 21:21:43
  Svara
 • mitt tips är att när du lägger dig vara riktigt fysiskt trött. Kan du inte sova så på med en bra låt och dansa dansa dansa som en galning att du blir riktigt jävla trött i kroppen. Sen kan du lägga dig och slappna av + att man somnar med en go känsla av en riktigt bra låt. Dock är det viktigt att man har ganska mörkt i rummet så att man inte piggnar till istället för att man får mycket ljus i ögonen

  2013-01-03 15:46:47 http://moonzanna.se
  Svara
 • Soffan funkar för det mesta.. Vin och vänner! Låt ett brustet hjärta läka!

  2013-01-02 22:42:24 http://Jensen.spotlife.se
  Svara
 • Jag fick ett tips att försiktigt föra ihop tumme och pekfinger gång på gång. Fokusera bara på det och fortsätt om du märker att du stannar. Funkar för mig ibland:)
  Ett annat tips är att fantisera om ditt drömhus. Planera varje rum!
  Lycka till!

  2013-01-02 22:11:05
  Svara
 • MINDFULNESS! Finns Mindfulness appen för ynka 15 kr. Där är vägledande övningar, 2 min, 5 min, 15 min, 30 min, samt med klockar osv. Hade insomnia fram och tillbaka i 2 år, men när jag börja med MFNS så har mitt liv förändrats till det bättre 🙂 Kram och lycka till

  2013-01-02 18:19:12
  Svara
 • Har haft dem problem i tre år nu, då jag och mitt livs kärlek gjorde slut. Jag tar gärna några tips jag med!

  Lycka till <3

  2013-01-02 17:56:39
  Svara
 • Jag har också de senaste nätterna haft svårt att sova och då har det hjälpt att lyssna på podcast och sen läste jag någonstans att man ska tänka att man räknar ner ifrån 100. Men du ska inte bara räkna, man ska tänka sig att man skriver siffrorna på en tavla och sen suddar ut. Hjälper lite för man känner sig sjukt trött och avslappnad och man kan inte tänka på massa annan skit 🙂

  Gabriella 2013-01-02 17:40:29 http://bellitabonita.devote.se
  Svara
 • ut och motionera så kroppen är trött…

  2013-01-02 17:03:55
  Svara
 • Lyssna på podcast då stänger hjärnan av med tankarna och bara koncentrera sig på att lyssna. Jag lyssnar mest på hanna & amanda, alex & sigge, adam & kompani, hanapee!

  2013-01-02 13:50:19 http://tessansrum.blogg.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand