Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Klyschornas klyscha.

.. det är jag och resten av Sverige känns det som. 

Nytt år. Brustet hjärta. Och då kommer (så klart) tankarna ”Nä nu jävlar. Ska börja träna bli så smal och så ska jag..”. Men ja, det känns bättre och vafan ska man annars göra med all denna lediga tid man helt plötsligt har? Förut ville jag ju bara hem och laga en ”mysig middag”… 

Men jag måste be om ursäkt till min älskade vän jag försummat det senaste halvåret. TONFISK PÅ BURK! Det är du och jag igen <3 <3 <3.

Vet att du kommer förlåta mig för att jag tyckt mig varit för fin för dig… Men älskar faktiskt dig. Speciellt med avokado, ägg och citronpeppar. Mitt gäng. Jag är tillbaks. Älskar er mest för att ni inte är så himla dömande och tar tillbaka mig med öppna armar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Träning är den bästa medicinen mot ALLT ♥

  2013-01-05 19:42:36 http://yesh.webblogg.se
  Svara
 • Viktigaste lilla pälsbollen i världen slutar förra året och börjar detta med att bli sjuk. Vänta svar på om det är tumörer levern är full av eller inte.. och vovven på sjukhuset. Underbar start på det här året, som skulle bli det där året där man orkar. Och tar tag i allt…

  2013-01-04 20:04:12
  Svara
 • säga vad man vill med träning är det bästa sättet att komma över någon! Man får fokusera på något helt nytt och det har ju bara positiva effekter. Börjar alltid träna när jag mår dåligt. Lycka till tjejen. Snart kommer allt börja kännas bättre igen och den känslan, när man inser att man är tillbaka, är en jäkla on-top-of-the-world känsla. Brukar alltid längta till den när det är som värst!

  2013-01-04 13:26:04
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand