Klyschornas klyscha.

.. det är jag och resten av Sverige känns det som. 

Nytt år. Brustet hjärta. Och då kommer (så klart) tankarna ”Nä nu jävlar. Ska börja träna bli så smal och så ska jag..”. Men ja, det känns bättre och vafan ska man annars göra med all denna lediga tid man helt plötsligt har? Förut ville jag ju bara hem och laga en ”mysig middag”… 

Men jag måste be om ursäkt till min älskade vän jag försummat det senaste halvåret. TONFISK PÅ BURK! Det är du och jag igen <3 <3 <3.

Vet att du kommer förlåta mig för att jag tyckt mig varit för fin för dig… Men älskar faktiskt dig. Speciellt med avokado, ägg och citronpeppar. Mitt gäng. Jag är tillbaks. Älskar er mest för att ni inte är så himla dömande och tar tillbaka mig med öppna armar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!