NY TANDLÄKARE

Det här med Tandis har alltid varit ett problem för mig. När jag var liten hade jag så dåliga tänder att min tandis var tvungen att rycka ut flera av dem pga ”du kommer ändå få nya det är ingen ide att laga denna, ännu en gång”. Vilket sög för en liten sexåring att höra. Sen hade jag även tandställning pga föddes med underbett! Sjukt va! 

Men nu har jag precis bytt och han är underbar! Tyckte inte det var jobbig en enda gång. Så jag tänkte faktiskt tipsa om honom. Det är en ung kille och vi pratade om Miami och skrattade medans han grävde i min mun. Det kanske låter udda men med tanke på att jag alltid tyckt att tandläkare har varit det hemskaste man kunnat varit med om så var detta en fröjd. 

Kliniken heter Dentsmile ligger mitt i stan och bara ett par portar ifrån mitt kontor. Min fantastiska tandläkare heter Alexander S och ni kan boka tid här. Eller på tele här: 08-209140

När man hittar något som är väldigt bra så ska man dela med sig till er tycker jag. Puss. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fast nu undrar jag lite hur man kan få så dåliga tänder som liten? Är det inte upp till föräldrarna att se till att barnen tvättar sina tänder noggrannt samt äter bara lite/inget godis? Då hålls ju tänderna rena och fina.

  2013-01-04 11:50:49
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Kira:
   Nej det beror faktiskt på väldigt mycket annat också. När jag var liten borstade jag tänderna precis som alla andra människor. Men vissa har bara bra tänder medans andra har sämre. Jag hade väldigt dåliga mjölktänder. Men nu är de helt ok. Har ingenting med mina föräldrar att göra. Jättekonstigt att säga så.

   Dasha 2013-01-04 12:10:51 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Åh jag är likadan. Hade jätteproblem när jag var liten, och senast jag var hos tandläkaren fick jag ta fyra omgångar bedövning som ändå inte tog ordentligt. Slutade med att jag fick en reaktion och gick hem och spydde hela dagen. 🙁 Så tandläkarn är inte en favorit. Skall prova din kille! 🙂

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!