Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Onsdag natt

I onsdags kom Becca över med två flaskor champagne och så började vi tjöta. Hon kom strax efter kl sju på kvällen och vid tolv drog vi in till stan. Jag lagade kyckling i rödcurry. Super enkelt och super gott. 

Ta en stor gryta. Häll i kokosmjölken tillsammans med rödcurry pastan och låt det bubbla upp. Smaka av ifall du vill ha mer rödcurry pasta i. Jag hade en sked Sambal Oelec i också. Men bara för att Becca är känslig. Hackade chili till mig själv vid sidan om. 

När ni tycker att den smakar som den ska har ni i de grönsaker ni vill ha. Jag hade bambuskott, vattenkastanjer, broccoli och en burk ”wok grönsaker”. + kycklingen i SMÅ bitar. Ingen vill ha enorma bitar. Sen smakar ni av med sesamolja (snåla inte) och soja. Låt allting koka på svag värme i ca 30 minuter under omrörning. Smaka av igen. Kanske mer hetta? Mer sesam olja? Personligen tycker jag inte det kan bli för mycket sesam olja. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Om du vill förbättra smakerna så ska du först fräsa currypastan i olja innan kokosmjölken går i. Kolla på matlagningsprogram flr asiatisk mat, alla gör så. Smakerna kommer fram mer då, samt dofterna.
  Mvh,
  Mimmi

  2013-01-06 11:30:22
  Svara
 • Gud va fin blogg! Har själv precis börjat blogga så kika gärna in på min, kram

  Annie 2013-01-05 16:56:46 http://.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand