Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tips på min insomnia

Jag har ju trillat dit ordentligt. Igår var jag jättetrött vid 23. Bäddade ner mig i soffan (jo kör den fortfarande får panik när jag ser sängen) och skulle sova. Men nada. Jag är TRÖTT. Men jag somnar inte. Jag vet ju att det har att göra med alla tankar så får jag ångest och så tänker jag att jag varit ovettig och tex inte gjort det där som jag borde gjort och så är det igång. 

Så låg jag och vred mig och kollade på klockan och stressade upp mig själv fram till strax efter 03 och då kom jag på att jag fått massa tips av er!

 Ett av dem var att ladda ner en app som heter ”Mindfulness” i appstore. Jag testade den och ställde in på program ”20 minuter”. Kan säga att jag inte vet hur det slutade…? Det är en väldigt avslappnande röst som helt enkelt får en att inte tänka på sina bekymmer. Hon säger saker i stil med ”hitta musklerna i käken och få dem att slappna av” ”andas sakta in och ut genom näsan”. ”Koncentrera dig på din andning, följ din andning som en våg” och ja det fungerade faktiskt?

Appen kostar 15kr och jag kommer fortsätta med denna. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • GSK’s list in establishing unique medicines will not be positive. Irrespective of a $4.3bn background work affordable, It has brought regulating consent for less than five cutting edge prescriptions as the merging. Basically one, Avodart, This holidays bigger prostate gland glands, Was made in a labradors; The last took place as a result of alliances with others,
    cheap wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product-eu

    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt