Tips på min insomnia

Jag har ju trillat dit ordentligt. Igår var jag jättetrött vid 23. Bäddade ner mig i soffan (jo kör den fortfarande får panik när jag ser sängen) och skulle sova. Men nada. Jag är TRÖTT. Men jag somnar inte. Jag vet ju att det har att göra med alla tankar så får jag ångest och så tänker jag att jag varit ovettig och tex inte gjort det där som jag borde gjort och så är det igång. 

Så låg jag och vred mig och kollade på klockan och stressade upp mig själv fram till strax efter 03 och då kom jag på att jag fått massa tips av er!

 Ett av dem var att ladda ner en app som heter ”Mindfulness” i appstore. Jag testade den och ställde in på program ”20 minuter”. Kan säga att jag inte vet hur det slutade…? Det är en väldigt avslappnande röst som helt enkelt får en att inte tänka på sina bekymmer. Hon säger saker i stil med ”hitta musklerna i käken och få dem att slappna av” ”andas sakta in och ut genom näsan”. ”Koncentrera dig på din andning, följ din andning som en våg” och ja det fungerade faktiskt?

Appen kostar 15kr och jag kommer fortsätta med denna. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!