Kärlek är (tydligen) att kompromissa

Efter mitt inlägg för ca en vecka sedan är ni många som hört av er på mail och försökt få mig på bättre humör och sen även skickat fler mail ang ”KÄRLEK MED DASHA”. Men Jag känner mig lite dum att sitta och besvara det just nu. Känns fel och inte naturligt. Så jag lovar att vi kommer ta tillbaka världens härligaste format men vi avvaktar lite. 

Men en sak ska jag dela med mig av som jag precis lärt mig. Det är något jag tidigare har vägrat inom kärleken. Det är en annan sak i ett förhållande till sina vänner eller föräldrar har jag alltid tyckt. Och det här vill jag att ni ska veta är viktigt att erkänna när man har fel. Att be om ursäkt är väldigt underskattat. 
Vad jag skulle komma fram till är att i kärlek måste man kompromissa. Man måste mötas i mitten. Stilen jag kört på som varit ”my way or the highway” fungerar inte. OBS! Detta betyder inte att man ska ta skit. Det ska man aldrig göra. Inte i något förhållande. Man ska aldrig vara med någon som gör en mer ledsen än glad. Men om en människa egentligen gör dig mest glad men ni är oense om något, låt säga framtiden tex så kanske man får kompromissa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. horse races today on tv

  newsmax live stream 2023-07-15 09:44:38 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. how to watch horse racing live

  pba live streaming 2023-07-07 12:26:12 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Du var alltså otrogen och killen dumpade dig…

  2013-01-09 00:00:01
  Svara
 • Håller absolut med dig! Man ska våga be om ursäkt för annars blir det en oskriven regel att det är acceptabelt!;D

  2013-01-08 19:00:08 http://shivershiver.blogg.se
  Svara
 • Åh, du kunde inte ha mer rätt! Har varit i ett förhållande i 4 år men dum som man är så har jag ännu inte lärt mig att det handlar om att både ge och ta. Tyvärr är det nog försent då min pojkvän inte har rätt känslor kvar, ändå har jag fått en chans till. Så samtidigt som mitt hjärta går sönder så försöker jag visa honom hur mycket han betyder för mig. Det är ett jävla piss-komplicerat vågspel och jag vill bara att det antingen skall bli bra eller vara över för jag orkar inte.

  Hur som så ville jag väl bara visa att du är inte ensam med din hjärtesorg. ♥

  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Signe:
   Nä men det är viktigt att kompromissa men samtidigt är det ännu viktigare att inte tappa bort sig själv i det. Man ska inte ge upp hela sig själv för någon annan. För du är du inte dig själv längre och ändå inte den personen han blev kär i. Men att ge och ta är a och o.

   Dasha 2013-01-08 16:14:57 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej fina och kloka dasha! Jag har en fråga som handlar om att komprimemissa. Jag är tillsammans med mannen i mitt liv. Jag älskar han och är dödskär i han, jag är även som du en obotlig romantiker. Jag har trånat efter honom i många år och tydligen han efter mig med. Nu vill jag plugga i USA. mer än något annat. 1år eller ett halv år eller mer. Vad som liksom. Han har redan flyttat efter mig en gång och vill inte ha ett distansförhållande igen. Hur fan ska jag göra? Jag vill nå mina drömmar och då måste jag plugga mycket, men jag vill aldrig någonsin leva ett liv utan honom. Flytta med är han tvek till igen. Puss

  2013-01-08 13:51:46
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till ebba:
   Ja.. Då måste du ta ett beslut. Han eller framtid utan honom? Hur gammal är du? Är du under 25 tycker jag du ska flytta. Är det meningen för er kommer ni hitta tillbaka till varandra igen.

   Dasha 2013-01-08 16:13:25 http://dasha.devote.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!