n- n- now th- that don’t kill me can only make me stronger

KÄMPA DASHA!

Så känner jag idag. För efter benpasset vi körde i början på veckan kan jag knappt gå. Vi som i jag och min nya PT-ANNA! Visst ser jag ändå ganska stark ut? Det är jag inte. Känns som om jag tappat allting sen Maj (då jag tränade sist). Men nu ska jag inte trilla dit. A och O är planering. Att få in träning i vardagen och att planera sina mål. Så man aldrig hinner bli dödshungrig och därför trillar dit på en näringsfattig och svettig smörgås från 7 eleven. 

Mellanmål är viktigare än vad man kan föreställa sig. Idag har jag med mig ett äpple och en påse cashewnötter till jobbet. Så jag inte dippar på eftermiddagen. 

PT-ANNA har en tumblr med massa träningstips, måltidstips och andra saker som är roliga att titta på. Som hemska bilder på mig tex :ppPpPp. Kolla in den HÄR

Okej erkänner… Denna är iscensatt. Vem som helst fattar att så där ser man inte ut när man tar i… Men de nedan är 100% äkta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!