Rubrik ni valt: ”Att känna sig ensam i ett rum fullt av folk”

(Glömde bort denna ljuvliga kategori men inte back!)

 

 

 

 

 

 

 

”Att känna sig ensam i ett rum fullt av folk”.

Att känna sig ensam

…i ett rum fullt av ”folk”. 

 

 

Vi kanske kan börja definiera det här med ”folk”…

Ja, det är väl självklart jag stått på en nattklubb omringad av hundratals människor men känt mig bortkommen och ensam och då ledsen, såklart. Men det har med sinnesstämningen att göra. För att jag kanske gick ut för att jag redan var ledsen. Gick ut för att dricka och bedöva. Då känner man sig ensam och hjälplös vart man än är. Spelar ingen roll om jag ligger ensam i min soffa med soffbordet fullt av näsdukar eller på en proppfull nattklubb med människor och bardisken full med shots. Är man ledsen känner man sig ensam vart man än är. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!