Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KÄRLEK MED DASHA

 

 

 

Jag har en gammal killkompis sen flera år tillbaka, och för ett halvår sedan gjorde vi det superförbjuda och började dejta. (dumt!) Efter ett tag så kände jag att detta inte var vad jag trodde att det hade kunnat bli, men han tyckte om mig mer. Nu har vi brutit upp, och har sedan dess börjat kunna umgås som vänner igen, men nu har han sagt att om det inte blir något mellan oss så vill han inte ha något alls, inte vänskap heller. Jag ifrågasätter inte detta, jag fattar att han kanske inte vill vara vän om han vill något mer. Men samtidigt som jag vet att jag inte vill vara tillsammans med honom tror jag att jag kommer gå i tusen bitar om jag inte får vara hans vän. Vi skulle aldrig gjort misstaget att börja dejta från första början men nu är det som det är. Hur ska jag göra? Hur får jag mig själv att förstå och på något sätt acceptera att han troligtvis inte kommer finnas i mitt liv framöver.

 

 

 

Ja alltså… Det här är det klantigaste man kan göra. Jag har svårt att tro att man kan hitta tillbaka till vänskapen ni hade innan direkt. Inte förns han hittar en ny? Och det verkligen blir riktigt allvarligt mellan dem. Vi snackar inte något plåster här. Utan THE ONE. Ja då kan ni säkert hitta tillbaka till varandra. För innan kommer det bli svårt. Ni kan aldrig gå tillbaka till att umgås på det sättet man gjort innan. Tex skulle du slänga över bena på honom när ni kollar film så kommer det helt plötsligt kännas akward? Och du kommer inte kunna snacka om killar med honom för då kommer du vara rädd att han blir stött? Så mitt bästa råd är att bara låta honom vara. Det SUGER men du får inte gå sönder. Du får umgås med andra vänner. Jag tycker det är mest synd om honom. Han sitter där med brustet hjärta… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men ååh kärlek med Dasha! Jag behöver också råd. Min killkompis (som jag ej har legat med eller hånglat med, någonsin, kan tilläggas) berättade att han har känslor för mig. Jag reagerade med.. Eh ilska. Vet, skitdumt men det här är en person som jag har sovit med, badat badkar osv och det har ALDRIG varit något sexuellt, utan bara att vi är så himla avslappnat bra vänner. Trodde jag iaf.. Hur ska jag göra? Kan vi ens fortsätta vara vänner? Känslorna är ju liksom inte besvarade.Hur ska jag hantera detta utan att såra honom mer?

  2013-01-17 11:38:16
  Svara
 • Skrivit ett litet inlägg om själförtroende. Mitt första sådant inlägg… Så läs gärna! Annars är det en modeblogg med massa bra tips och annat!
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

  Lisa 2013-01-16 17:25:08 http://1013475.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand