Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träning och kost

Ni frågar väldigt mycket vad jag äter och hur jag ”bantar” – DET GÖR JAG INTE! DET SKA INGEN GÖRA. 

Men jag har definitivt lagt om min kost. Innan så ”unnade jag mig” (som jag så fint kallade det för) något gottgotti gott gott varje kväll efter maten. Jag upprepar – varje kväll. Näe det är inte riktigt okej. Varken hälsosamt och man får ingen fin body på det inte. 

Skrev ihop hur min onsdag sett ut åt er!

– Börjar morgon med att gå till jobbet everyday (okej inte när det regnar eller snöar pga ändå fixat håret…) promenad på ca 30 min beroende på underlag. 
– När jag kommer till jobbet så äter jag två knäckebröd ‘SPORT’ med Keso LÄTT och kalkon eller skinka *mager* och till detta dricker jag a l l t i d en Red Bull sugerfree 
– Mellis drack jag ett glas sånt här för att prestera bättre
– Sen tränade jag intensivt i 30 min. *bildbevis som min PT Anna postat* :
Ursäkta min sämsta hållning och extremt fula min. Men jag var SÅ trött här att jag trodde jag skulle fall ihop. 
-Köpte med mig en sallad från SANDYS (som suger. köp aldrig sallad där) bestående av Kyckling, rostbiff, babyspenat, rödlök, keso och fetaost 
– Nu väntar jag tills klockan blir 16.00 då ska jag ta en näve cashewnötter. 
– Middag vart det en omelett på tre ägg blandat med färsk spenat. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Jag börjar med att säga att jag tycker att du är fantastiskt så att du vet att jag inte säger detta för att vara elak 🙂 Men äter du inte alldeles för lite? Och varför väljer du ”lätt”-alternativ? Är det inte bättre att ta bort Red bullen? Även om den är sockerfri är den inte nyttig nånstans.

  Ja, ja, man ska väl inte lägga sig i andras kost 🙂 Blev bara så chockad av att du åt så lite då jag själv äter en stor tallrik turkisk yoghurt med massor med nötter och kanel och en stor tallrik äggröra varje morgon 🙂 Och sen äter jag en ordentlig lunch och en ordentlig middag när jag kommer hem (nyttiga men aldrig med lätt-alternativ) och ändå räknas som liten och smal och ändå går ner i vikt när jag tränar. Tränar man hårt är det superviktigt att kroppen får energi att bygga upp musklerna så att du inte hamnar i muskelnedbrytning. För det är inte fettet som din kropp kommer att äta först om du har träningsvärk om du inte äter ordentligt, det är dina muskler 🙂

  Hoppas du inte tar illa upp! Tycker det är kul att se att du är så duktig med träningen! kram!

  2013-01-17 18:45:16
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Hej hej! Jag äter varken ”lite” eller ”mycket”. Jag är normalt för att uppnå de mål jag satt åt mig själv. Du förstår att alla människor har olika sorts förbränning. Jag har tex en kompis som kan titta på en chipspåse och gå upp två kilo men sen en annan som bara äter skräpmat. Gjort hela sitt liv! Men hon är så smal att hon ibland inte ens kan ha XS. Så vad man äter och hur man tränar är väldigt inviduelt 🙂 Kram!!

   Dasha 2013-01-17 19:18:02 http://dasha.devote.se
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Hej hej! Jag äter varken ”lite” eller ”mycket”. Jag är normalt för att uppnå de mål jag satt åt mig själv. Du förstår att alla människor har olika sorts förbränning. Jag har tex en kompis som kan titta på en chipspåse och gå upp två kilo men sen en annan som bara äter skräpmat. Gjort hela sitt liv! Men hon är så smal att hon ibland inte ens kan ha XS. Så vad man äter och hur man tränar är väldigt inviduelt 🙂 Kram!!

   Dasha 2013-01-17 19:18:02 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej! Kolla gärna in vår blogg för inspiration, tips mm angående skönhet 🙂 KRAM http://4style.devote.se/

  Pernilla 2013-01-17 10:12:24 http://1024512.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand