Stuff jag inte kan leva utan

Jag är ingen skönhets-junky. Jag väljer mina produkter med omsorg och när jag fastnar så f a s t n a r jag. Då lämnar jag inte dem. Ni vet att jag använt samma deo i 4 år? Och samma mascara i 8 år (om inte mer!).

Så nu tänkte jag tipsa er om världens bästa hårborste. Den kallas TANGEL ANGEL och är bäst. Den reder ut tovor (det får vi alla!) men utan att ”sluta ut” håret. Piggarna är av plast och de är mjuka och väldigt böjbara. Vilket får en att tro att den inte kan reda ut ett smack. Men tänk för att det kan den! Plus att den motverkar elektriskt hår. 

Det här är i alla fall min nya älskling! Eller så ny är den inte. Jag har haft den i ungefär tre månader men det är nu jag kan välkomna den i in i mitt badrumsskåp som en keeper. 

Den kostar strax under två hundra och finns att köpa HÄR. 

 

(det är även här jag köper mina färgglada hårkritor. dip diy <3)

 

tOL6e_ on Make A Gif, Animated Gifs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • http://www.intellitrac.com.au/brand/nike-air-max-triax-94.html nike air max triax 94

  Svara
 • Some sort of commonly asked questions listed during the PSN or Qriocity internet site contact information issues and answers of a recompensation. Mmorpg readers will access”Special attractions throughout our individual collection. We are frequently performing on a first rate arrange for ball gamblers coming from the PS3 varying models of memphis whole world on the internet Free corners of your mind,Inquired on and also or people, The particular business united usa: ”We are still reviewing ways in order to exhibit understand rrn your exceptional longanimity even when we deliver the results attain these types of services backside from the internet, Because the PSN multilevel is a cost-free aid(Except for PlayStation and consequently), Individuals may well not have any form of cash related retain credibility we challenge disclose look for a go along properly in the have.
  wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-platinum

  Svara
 • My family and i lovelovelove all these vivid sterling silver wow gold http://www.wowgolds.ca/. Western The movie industry, here I may be purchased!

  2015-05-09 10:16:11 http://www.wowgolds.ca/
  Svara
 • pacte parfaite, fastest wow gold http://www.wowgoldgroup.com/ superbe, livraison agile ! Merci

  2015-05-09 01:47:05 http://www.wowgoldgroup.com/
  Svara
 • Vad är detta för mascara som du använt i 8 år?? Är på jakt efter en ny bra!

  2013-01-21 23:33:50
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Andrea:
   Chanel! Först använde jag ”den med lilla borsten” men sen ersatte de den med en annan. Som ska vara ”bättre”. SÅ den använder jag nu. Men det är samma mascara 🙂

   Dasha 2013-01-22 11:03:09 http://dasha.devote.se
   Svara
 • KÄRLEK MED DASHA!!
  Hej fina du! jag måste ha hjälp!
  Jag har börjat träffa en kille här i england. och jag gillar jättemycket att vara med han! men han vill inte ha nått relationship så att säga. och det sa jag heller att jag inte vela ha. och vi bestämde att vi inte ska vara med någon annan och så. men hag vet att han smsar med en annan tjej…… dock vet jag inte om dom gör något. men det verkar så… och vi bestämde att vi inte skulle vara med någon annan och så.. så då äre ju som att vi är tillsammans fast än vi inte berättar det för någon… så jag vet inte hur jag ska göra… jag vill verkligen att det baraq ska vara vi två… men jag vet att han smsar med den där tjejer om naughty grejer…. men jag kan ju inte bli sur på han att han smsar med en annan tjej… för vi har ju inte sagt att vi är tsm.. men jag är kär i han och jag vet inte om han är det i mig,… men jag mår så jävla dåligt så fort jag varit med han och jag är själv hemma för jag tror att det är sista gången han vill vara med mig… så hur tycker du att jag ska göara?? ska jag berätta för han hur jag känner eller ska jag låta det vara… jag är rädd att han inte vill vara med mig mera om jag berätttar att jag är kär i han,… puss på dig dashca

  2013-01-21 01:02:24
  Svara
 • Hur gör man sånna rörliga bilder?

  jag tänkte börja göra videos på min blogg så kika kärna in och kommentera vad ni vill att jag ska vlogga om!
  www.lisaanilsson.devote.se
  www.lisaanilsson.devote.se
  www.lisaanilsson.devote.se
  xoxo

  Lisa 2013-01-18 21:12:06 http://1013475.devote.se
  Svara
 • Dasha världens bästa bloggy har du! Tänkte kolla med dig som ofta äter scharkidar, vilket är det godaste för en äkta scharkiskväll med tjejerna? Jag älskar scharkisar men köper alltid samma gamla tråkiga, så tänkte om du hade några tips?

  2013-01-18 20:39:37
  Svara
 • thats so nice i need it!!

  Joanna 2013-01-18 18:36:56 http://1054538.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!