Min helg i bilder!

FREDAG:

Fick ett härligt bud från dbrand! Så härligt att börja helgen med en present <3

Sen hade jag visst inga fler bilder av fredagen. Men den spenderades hemma hos mig med ett par flaskor rödvin och några vänner. Vi pratade om strunt och vid elvatiden följde jag och hundarna Michaela ner för gatan så hon kom hem ordentligt. 

LÖRDAG:

Underbara lördag! Denna lördag var perfekt. Så mysig. Så härlig. Så rolig! 

Började morgonen med att mysa i sängen. Låg kvar länge. 

Vid lunchtid bestämde jag mig för att göra långkok. Men sen kom jag på att jag inte skulle hinna så det blev en tomatsoppa! Ni får recept senare. 

Efter lunch hoppade jag i badet och det fick ni ju en bild på här i bloggen. Men såhär såg det ut från sovrummet när jag låg där och avnjöt en liten öl. Fotat genom en spegel. 

Middag intogs hemma hos en kompis. Där blev vi bjudna på sushi och rödvin och till efterrätt blev det dans. ÄLSKAR ATT DANSA! 

När klockan slog strax efter 01 drog vi till Bergmans. Och där var det hur roligt som helst. Som vanligt. Så vi dansade ännu mer. 

SÖNDAG:

Började vi med en superpromenad runt Kungsholmen. Tiara fryser tyvärr ganska snabbt så hon får åka snålskjuts innanför min jacka. Men det är lugnt. Hon värmer mig där i. Bella pinnar nämligen på riktigt bra! Vi var ute i en hel timma och hon hade inga som helst problem. 

Efter promenaden bestämde jag mig för att förvandla min ahundar till råttor. Vilket de verkligen liknar när man kör en heltvätt på dem. Med shampoo och allt. Men söta är de! Visst? Älskar dem mer än livet. 

Frukost åt vi i sängen och kollade på filmen ”DJANGO”. Den var för grov för min smak. För mycket blod och misshandel man fick se på för nära håll. Mådde illa efter halva. Men det var en otrolig story och i stora drag är det en bra film. En film man typ borde sett. Så se den men ät kanske inte samtidigt? 

Middag vart det tomatsoppa igen. Med ostsmörgåsar och mozzarella i soppan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. racing live

  newsmax live stream 2023-07-15 09:12:48 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • fan va kul att få en present sådär en fredag =)
  vad fick du för något ?

  2013-01-23 16:32:33 http://moonzanna.se
  Svara
 • Hur gör du med dina hundar på dagarna när du jobbar? 🙂 Är nämligen så sugen på att skaffa en hund men vet inte hur jag ska lösa det..

  2013-01-21 22:05:11
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Louise:
   Jag och Mamma delar på vårdnaden så när jag jobbar mycket har hon dem. Och när det är lite lugnare har jag dem. Men de klarars ig att vara hemma i ca 8 timmar själva. Det är ingen fara.

   Dasha 2013-01-22 11:03:58 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Men Dasha! Vem är den mystiske mannen?? 🙂 Visa oss! 🙂

  2013-01-21 21:42:13
  Svara
 • Åh så himla söta hundar!!

  frida 2013-01-21 20:08:55 http://854524.devote.se
  Svara
 • du verkar ju fortfarande träffa din dude? hoppas de går bra mvh spionen

  2013-01-21 14:27:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!