Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Smörblomman Dasha

Älskar min nya hårfärg! Jag gör ju min hårförlängning hos Great Lengths (för att de är bäst i Sverige) men resten gör jag på salong Bangerheadstudios. För man behöver fixa topparna och utväxten ganska ofta jämfört med hårförlängningen (hade ju min i fem månader förra gången!!). 

Jag gör alltid mitt hår hos Sofia för hon är bäst på färg. Jag tog med mig en ”inspirationsbild” på vilken färg jag ville ha och fick nästintill exakt den. Alltså så nära det bara går! Är otroligt nöjd! 

Körde på lite ljusare än vad man egentligen ”bör” under vinterhalvåret. Man ska ju gärna vara ”askig” och grå då. Men vet ni vad? Jag är så himla trött på detta gråa så jag vägrade. Sa att jag ville ha ”smörgult”. ”Fast fint smör”. ”Inte fult”. Hon skrattade åt mig (fattat!) men huvudsaken är att hon förstod vad jag menade och att det blev fiiint!

Vad tycker ni? Är detta för ljust för vinterhalvåret? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind