Smörblomman Dasha

Älskar min nya hårfärg! Jag gör ju min hårförlängning hos Great Lengths (för att de är bäst i Sverige) men resten gör jag på salong Bangerheadstudios. För man behöver fixa topparna och utväxten ganska ofta jämfört med hårförlängningen (hade ju min i fem månader förra gången!!). 

Jag gör alltid mitt hår hos Sofia för hon är bäst på färg. Jag tog med mig en ”inspirationsbild” på vilken färg jag ville ha och fick nästintill exakt den. Alltså så nära det bara går! Är otroligt nöjd! 

Körde på lite ljusare än vad man egentligen ”bör” under vinterhalvåret. Man ska ju gärna vara ”askig” och grå då. Men vet ni vad? Jag är så himla trött på detta gråa så jag vägrade. Sa att jag ville ha ”smörgult”. ”Fast fint smör”. ”Inte fult”. Hon skrattade åt mig (fattat!) men huvudsaken är att hon förstod vad jag menade och att det blev fiiint!

Vad tycker ni? Är detta för ljust för vinterhalvåret? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!