KÄRLEK MED DASHA (the return)

Hej!!
alltså jag råkade kommentera ett inlägg i din blogg inatt… kan erkänna att jag va full efter en utekväll!
Men jag vill seriöst ha hjälp!
Jag har som sagt träffat en kille i ca 2,5 månad nu. Jag gillar han jättemycket… känns nästan så att jag är KÄR faktiskt.. men nu till problemet. Vi bestämde att vi inte skulle ha nått förhållande, utan bara träffas. men vi bestämde också att vi inte skulle vara med andra. och då tycker jag nästan det är som att vara tsm men inte att säga det till andra liksom! men jag skulle typ jättegärna vilja vara tillsammans med han! för jag gillar han verkligen jättemycket. sen äre så att jag vet att han smsar med en tjej…. å han säger att dom inte träffas eller nått. å att det bara är en kompis från hans jobb.. men när jag varit med han så har han fått sms när jag suttit breve han, och då har jag sett att det är från hon och hon kan liksom skicka hur många sms som helst utan att han svarar.. å han svarar ju inte bara för att han är med mig.. å jag vet gott och väl att han smsar till henne på en gång när vi skiljs åt! och jag vet också att dom skriver massa grejer som man inte gör om man bara är kompisar.. så har jag råkat sett nått sms å han har skrivit grejer till henne som han gjort till mig…..
så jag vet inte vad jag ska göra!!!! blir tokig.
När vi är med varann är han helt bäst! å han har tagit med mig till hans föräldrars hus utanför england och han har vunnit en lyxhotell weekend som han vill att jag ska följa med på.. 
Jag vet liksom inte hur jag ska ta mig till….
(Bilden är på mig, Damon och Petra och har ingenting med texten att göra.)
Okej men det är utmärkt att KÄRLEK MED DASHA finns. För jag säger inte detta för att vara taskig eller hård men nu ska du få höra. Och det här är 100 procent sanning. Killar är inte som vi tjejer. De är enkla. Väldigt okomplicerade. Det är vi som gör dem komplicerade genom att analysera sönder dem och deras sk. ”signaler”. Säger han att han inte vill ha ett förhållade – så lyssna på honom! Då vill han inte ha ett förhållande. Spelar liksom ingen roll ifall han tar med dig till sina föräldrars hus eller vill göra saker med dig. Varför skulle han inte vilja? Du är ju en as skön tjej. Du är ju hur rolig som helst. Och säkert perfekt för honom. Så det är ett as ball tidsfördriv för honom. Men hade han varit kär i dig, och velat vara med dig så hade han inte smsat med någon annan tjej? Han hade liksom inte äventyrat det ni har för någon slampa på hans jobb. Är du med?
Så samla dina vänner. Häll ner er med några flaskor rödvin, gråt och prata så mycket om honom att era öron kommer blöda. Och sen lägger du ner honom. Han är inte mannen i ditt liv. Han är inte din destination. Han är något du bara passerar… STOR kram!!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag tycker att det låter som att han vill ha kontroll över sina tjejer. Han träffar säkert tjejen på kontoret också och säger exakt samma saker till henne som till dig. Ha kul med honom, men ha kul med andra också, för han kommer du nog tyvärr inte få på kroken. Killar som honom tenderar att bli mer intressanta för att de är otillgängliga, ett mycket säkert kort för att hålla kontrollen på tjejerna. Kram och lycka till med allt!

  2013-01-28 14:57:57
  Svara
 • Den hårda sanningen. Nu måste man bara göra det också !

  2013-01-27 22:51:23
  Svara
 • Skit snygg blogg:)

  kika gärna in min

  Alva 2013-01-26 19:51:35 http://1044052.devote.se
  Svara
 • Alltså, så rätt. Men så ont. Ungefär.

  2013-01-25 15:50:53 http://karleksrader.devote.se
  Svara
 • Ett tips till alla tjejer, se filmen ”He’s just not that into you” och sluta sen att analysera sönder killar ni träffar. Som Dasha säger, killar är mycket mer konkreta och tydliga än vi tjejer. Säger han att han inte vill ha ett förhållande så vill han inte det.

  Dock finns de killar man ska akta sig för, dessa är de som SÄGER att han vill vara med dig och sen BETER sig tvärt emot. Typ ger dig nycklar till sin lägenhet men tar sen hem andra tjejer på ”förfest”. Detta kallas hjärntvättning och det finns bara ett sätt att bli av med en sån kille. IGNORERA, IGNORERA, IGNORERA!

  Best of luck 🙂

  2013-01-23 21:34:17
  Svara
 • Helt rätt! Om han vill mer kommer det visa sig. Var snäll mot dig själv.

  2013-01-23 19:49:00
  Svara
 • Du är så brutalt ärlig och har så jäkla rätt. Älskar Kärlek med dasha!!!!

  2013-01-23 18:52:47 http://klaralinnea.blogg.se
  Svara
 • klockrent dasha! du är så klok, fick mig helt att tänka om..

  2013-01-23 16:54:58
  Svara
 • Men hur klok är du?

  2013-01-23 16:38:05
  Svara
 • En vän som dig skulle man haft Dasha 🙂 Du verkar veta vad du säger!

  2013-01-23 16:05:38 http://theescapologist.blogg.se
  Svara
 • Men, killen kanske bara gör så för att han tror att hon inte heller vill ha något förhållande, eftersom att hon sa så i början? Ta Dashas tips, men prata för guds skull med honom innan och fråga hur han känner! Kram

  2013-01-23 16:00:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!