ÄLSKAR ER FÖR ATT NI ÄR BÄST

Har ni sett filmen eller läst boken ”DUMPA HONOM?”

OM INTE – gör det! Jag läser om den boken varje gång jag känner mig nere pga en kille. Spelar ingen roll om det är allvarligt eller ifall det är en statist i mitt liv jag varit på dejt med bara en gång. 

För att förklara handlingen kort så går det ut på att vi förtjänar bättre. Inte vill vi va med någon som inte dör för oss? Någonstans där ute finns det en kille som skulle göra allt för oss och det är honom man ska vara med. Inte nöja sig med någon som bara strular till vårt liv. Och att vi inte ska tro att vi är undantaget. Vi är regeln. Alla har en kompiskompis-kompis som träffade en kille som var jättestrulig i början och ”inte ville ha förhållande” och sen så kämpade hon och nu ett år senare är de tillsammans och han är världens bästa kille. JA – det händer. Men hon är undantaget. Utgå alltid från att du är regeln. Kanske får mig att låta hård men denna teori har räddat mig från många onödiga tårar kan jag lova. 

Fick verkligen så fina kommentarer av er av förra inlägget ”KÄRLEK MED DASHA’’. Ni är bäst. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. horse racing live stream free

  newsmax tv live 2023-07-15 09:02:56 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • finns en bok till av samma författare som heter ”Det är SLUT! – konsten att bryta upp utan att bryta ihop” Världens bästa bok att läsa när man blivit lämnad av den man trodde var ens största kärlek.

  2013-01-25 15:47:31 http://jennysvea.blogg.se
  Svara
 • Så inspirerande Dasha! Jag har i flera år alltid gråtit över killar och mått dåligt men nu börjar jag bli tuffare och jag sätter mig själv i första hand! Tack så mycket för dina kloka ord! Kram

  2013-01-24 20:31:40
  Svara
 • Kan inte hålla med dig mer i det du säger, precis så är det! Ett superbra sätt att få folk att tänka till när de blir illa behandlade av en tjej/kille är att be dem byta perspektiv lite och utgå från sig själv. De personer jag tycker mycket om (tex vänner/familj) eller som jag gärna vill ska tycka om mig och ha en bra bild av mig (tex tjej/kille jag dejtar/arbetsgivare/person jag vill imponera på i ngt sammanhang) – hur behandlar och bemöter jag de personerna? Hör jag inte av mig till de kompisar jag tycker jättemycket om? Är jag otrevlig och ointresserad mot en presumtiv arbetsgivare? Svaret är naturligtvis Nej! Varför? Jo, för att jag bryr mig om hur de uppfattar mig, jag vill göra ett bra intryck, jag vill att de personer jag bryr mig om ska må bra osv osv. Naturligtvis kan alla göra misstag, det är mänskligt, men då ber vi om ursäkt och mår själva ganska dåligt för att vi gjort någon annan ledsen och besviken. Det är inte svårare än så! Om någon struntar i att höra av sig, aldrig har tid att ses eller beter sig illa på andra sätt är det för att de inte bryr sig tillräckligt mycket, så är det bara. Sluta hitta på ursäkter åt någon annan, vi är alla värda så mycket mer!

  2013-01-24 11:47:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!