MOSKVA

Min mamma fyller år 13 februari. Och i ganska många år i rad har vi alltid firat hennes födelsedag i Moskva. Vi shoppar lite, äter väldigt mycket gott och så går vi på Sanduni! Förmodligen felstavat men det är i alla fall äkta rysk bastu. Man bastar i timmar och så dricker man öl och äter lite korv och så bastar man mer och så sköljer man sig i iskallt vatten. Finns i olika slag. En tunna man ställer sig under och rycker i ett snöre då forsar det isvatten över en. Så finns det en pool osv. Jag och mamma tar alltid en ”tvätt” också. Det liknar en skrubb. Fast inte som den sortens skrubb ni tror… Utan här på allvar skalar de av x antal lager hud. Hela kroppen är lenare än en baby rumpa. Det gör väldigt ont ska jag tillägga! Men det är värt varenda sekund pga resultatet är oslagbart.

I år åker vi igen! Här är bilder från när vi var där i somras.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!