Bu(fucking)hu

Runt lunch igår så började jag få ont i magen. Åt inte ens en tredje del av maten och sen åt jag ett päron på eftermiddagen. Hade så ont i magen så jag knäppte upp jeansknappen men hade som tur är en lång tröja så ingen såg min hemlighet. 

Efter jobbet åkte jag till IKEA för vi hade fått låna bil och så var det bestämt. Kämpade inne på IKEA men vi var snabba. Klara på max två timmar. Kom hem och la mig på golvet med en värmefilt tills det var dags att sova (åt en hamburgare strax innan det) inatt hade jag inte bara ont i magen utan även i njurarna. Vaknade flera gånger. 

Idag har jag fortfarande ont i njurarna (men inte lika mycket) men även i ryggen och i magen (men mindre än igår). Känns som om smärtan förflyttat sig. Men samtidigt är det inte så ont att jag behöver åka till sjukhuset eller vara hemma från jobbet. Men ändå tillräckligt ont för att ignorera detta.

Så nu sitter jag här och kollar på min frukostsmörgås och min Pepsi max (som jag snodde från vårt personalkylskåp men alla snor ändå Red Bull av mig så jag struntade i det) och tänker… Ska jag äta detta? Tänk om jag har njursten eller något annat som gör att jag måste opereras? Då ska man ju inte ha ätit innan… Vad tycker ni? Hjälp mig. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! jag tror att det kan vara för att du dricker för mycket redbull. ämnen som finns där, och i de flesta energidrycker, kan sabba njurens funktioner.. skriv gärna sen vad det var:)

  2013-02-08 14:27:29
  Svara
 • Tror inte du ligger i riskzonen, men t ex klamydia kan sprida sig via urinvägarna till njurarna, så det lönar sig att kolla upp för det kan leda till sterilitet hos kvinnor.

  2013-02-06 11:30:50
  Svara
 • Buddy, just do it, åk till sjukhuset alltså. Om det är njubäckeninflammation kan det lätt spridas ut i blodet och då äre ingen lek va! Ta hand om dig!

  2013-02-06 11:28:20
  Svara
 • Låter som njurbäckeninflammation! Då behövs antibiotika. Bäst att pånörja en kur snarast annars kanske man måste bli inlagd på infektion i några dagar. Drick mkt vatten och ta dig till Vårdcentralen 🙂 kram

  2013-02-06 11:07:08
  Svara
 • Låter som antingen urinvägsinfektion eller njurinflammation. Du borde kolla upp det typ nu på en sekund 🙂

  2013-02-06 10:39:41
  Svara
 • Jag hade njurbäckensinflammation med samma symptom 3 år sedan!

  2013-02-06 10:30:37
  Svara
 • Du borde åka in och kolla vännen om du har ont i njurarna! puss

  Josefine 2013-02-06 10:10:39 http://1067617.devote.se
  Svara
 • Åk in till akuten direkt om det spridit sig till ryggen! Min mamma var med om samma sak, svimmade när hon väl kom fram till akuten och fick sen ligga inne i 3-4 dagar. Åk in!

  2013-02-06 09:55:11
  Svara
 • Det finns något som heter njur/bäcken inflammation. Smärtan är i magen och i njurarna! Kolla upp det!

  Krya på dig puss

  2013-02-06 09:40:54 http://choooselife.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!