För det är ingen vanlig dag för det är dagen då det blev officiellt att vi ska börja göra pods

HEJ! 

(Min mage är bättre. Men njurarna är sådär. Men tack för alla svar. Jag har som jag skrev inte SÅ ont. Bara ”sådär-ont”. Inte tillräckligt med ont för att åka in till akuten som jag skrev.) 

MEN. Nu ska vi prata om något mycket roligare. Eller faktiskt skriva. Men snart! Då ska vi prata. Jag och Michaela ska nämligen börja göra kärleks-poddar. Förstår ni hur mysigt? Vi började prata om detta i april redan. När vi satt på hennes farmor och farfars balkong i Italien. Men nu är det äntligen på banan! Ska bli så häftigt. Jag har verkligen längtat. 

Läs mer om vad de kommer handla om osv HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!