Sån lista jag älskar

1. Hur gammal är du?

Jag är 26 år. 

2. Hur gammal känner du dig?

Känner mig nog något mellan 26-30 år skulle jag tro.

3. Vad har du gjort i dag?

Idag har jag jobbat. Och så åt jag lunch på ett dumplingsställe där det var äcklig mat så för att kompensera åt jag en semla när jag kom till kontoret. Och så gick jag hem och la mig för att jag hade ont i magen. 

4. Vilken film såg du senast?

DJANGO tror jag.

5. Vem ringde du senast?

Jag ringde Becca för hade missat samtal från henne.

6. Är du besatt av någonting?

Läppsyl.

7. Är du rädd för blod?

Nä verkligen inte

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?

Sitter på kontoret. Har ett glas vatten framför mig och en massa annat stuff som pressaker man fått skickat till sig. Till vänster om mig sitter min chef Babak och jobbar.  

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige?

Palme, Bildt, Persson, Carlsson och Hamrin

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?

11. Vilken färg är dominerande i din garderob?

Svart.

12. När vaknade du i dag?

Klockan ringer varje morgon 06.30. Så snoozar jag till 07.30. Kollar sociala medier + mail till ca 07.50 och då kliver jag upp.

13. Vilken är din favorithögtid?

Gillar verkligen midsommar! Och påsk.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Hade ej sagt nej till Miami. Men även Thailand hade varit nice. 

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?

Sardinien? 

16. Hur vill du tillbringa din pension?

Jag vill ha ett hus med sjötomt som man kan bo på året runt. Där vill jag mysa med min man och bara baka och fika hela dagarna. Hehe. Nä men jag vill i alla fall flytta ut på landet. Kan tänka mig en häst kanske. 

17. Vad lyssnar du på just nu?

Just nu lyssnar jag på Justin Biebers nya akustiska skiva!

18. Har du någon gång brutit ett ben?

Nej men fått en spricka i armbågen när jag på fritids skulle vissa de andra barnen hur de hade gjort på TV (det var OS och det var höjdhopp). Ställde upp två kompisar som fick hålla en sopkvast i varsin ände medans jag tog sats och hoppade över den. Landade på armbågen och fick åka till sjukhuset för att gipsa 🙁

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?

Red Bull, ägg, soja, chili, vitlök. *har alltid detta hemma*

20. Vem är din favoritkändis?

Justin Bieber? Eller Kanye. Eller Beyonce. En blandning av dessa skulle jag tro. 

21. Vad är du på för humör just nu?

Känner mig down…

22. Vilka världsdelar har du varit i?

De flesta förutom Afrika.

23. Snarkar du?

Nej inte vad jag vet…………

24. Vilka yrken har du provat på?

OJ. Började som cafebiträde och sen servitris/inkastare på rhodos, sen servis på nattklubb, produktions assistent, voice over, projektledare/promoter på nattklubb och nu finally med event/marknadsföring på ziperall.

25. Hur går du helst klädd?

HELST? Mjukisbyxor och hoodie.

26. Vilket stjärntecken är du född i?

Vädur.

27. Vilket är ditt favoritgodis?

Colanappar, salta fiskar, cola flaska… Men gillar bullar och kakor mer. 

28. Vad sa du senast?

OJ råkade kommentera från min egen användare och inte ziperalls! ååååååååh

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?

Media!

30. Vad har du på dig just nu?

Färgglada uggs, svarta jeans från wrangler, en h&m tröja men så frös jag så jag tog på mig en hoodie från vår kollektion

31. Vilken är din favoritaffär?

Zara, NK

32. Vad har du för storlek i kläder?

Stor S eller liten M

33. Vad har du i dina fickor?

Absolut ingenting

34. Vad köpte du senast?

Bjöd mig och min kille på lunch. nej just det. Köpte mjölk och semla efter det. 

35. Hur många gånger har du flyttat?

Fem kanske? Kanske sex.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?

Mobil, laddare och el aggregat. (om man inte får deeeet så en kniv, rep och litervis vatten då)

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

KVÄLL. Absolut inte morgon. Hatar mornar.

38. Senaste filmen du såg på bio?

Gynnings senaste. 

39. Har du blivit sydd någon gång?

Nej. Som tur är!

40. Har du någon gång badat naken utomhus?

Ja självklart. Så mysigt. 

41. Vad åt du till frukost?

Grovt bröd med salami och en Red Bull. 

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?

Skulle precis fylla 17… Jagade falsklegg så mycket jag kunde. Annars jagade jag någon som kunde köpa ut från systemet till mig. Bodde hemma hos mamma och gick i tyresögymnasium. 

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning?

Nej har ju ingen körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Igår när vi kom hem från Ikea och jag var helst slut så skruvade min kille ihop möblerna jag hade köpt. Det var SÅ gulligt. 

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover?

På nattduksbordet. 

46. Vad var det sista du åt?

Semlan ju…

47. Vem är världens vackraste kvinna?

Emma Stone!!

48. Är du blyg?

Verkligen inte men gillar inte nya människor så mycket. 

49. Vilken var den sista konserten du var på?

Måste varit någon i somras. Rihanna kanske.

50. Vad heter du i andra namn?

Nothin

51. Har du varit med om en bilolycka?

Några mindre. Min inga nämnvärda. 

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?

Har nog förträngt det. För allt roligt berättar jag för mina bästisar och sånt jag inte kan berätta för dem förtränger jag nog. 

53. Vilken är den roligaste träningsformen?

Bli tränad av PT. Och kickboxning. 

54. Har du några husdjur?

Två dogs. 

55. Vill du gifta dig?

JA!!!

56. Var växte dina föräldrar upp?

I Moskva!

57. Har du någon gång ringt polisen?

Japp flera. En gång när jag var liten så såg vi en blottare. Nu kommer jag inte på flera… Kanske bara va då da?

58. Har du svenskt ursprung?

Nej jag är född i Moskva. 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn?

Dashii, Daaaaaash, dash-dash, baby d, baby och sen är det nog bara töntiga smeknamn. 

60. Vilka är dina största svagheter?

Kort stubin. Men för att försvara mig själv är jag aldrig sur länge. Kan verkligen brinna av men det går över lika snabbt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. gulfstream park live stream

  pba live streaming free 2023-07-07 10:55:56 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Im a sucker for the actual absolutely new sequin safest wow gold http://www.ugameoffer.com/. They can indeed be off white length and width Five. My partner and i move them around the globe. When My wife and i create him or her just about everyone askes everyone wherein I buy the entire group. Furthermore, i get yourself Number of harmonizes with. I truly don’t think any item are unquestionably drastically wrong using these marvelous buy wow gold http://www.wow-gold-team.com/!

  2015-05-10 06:23:26 http://www.ugameoffer.com/
  Svara
 • Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  2015-05-09 21:50:53 http://www.SEORankingLinks.com/
  Svara
 • Hallå där! Det kanske låter konstigt, men läste igenom alla roliga frågor och svar och stötte på ”vart vill du aldrig åka tillbaka…?” med Sardinien som svar. Jag ska precis boka en resa dit till sommaren, men nu blir jag orolig, varför ska man inte dit? 🙂 jättefin blogg du har!

  2013-03-09 22:29:08
  Svara
 • Hallå där! Det kanske låter konstigt, men läste igenom alla roliga frågor och svar och stötte på ”vart vill du aldrig åka tillbaka…?” med Sardinien som svar. Jag ska precis boka en resa dit till sommaren, men nu blir jag orolig, varför ska man inte dit? 🙂 jättefin blogg du har!

  2013-03-09 10:12:16
  Svara
 • Hallå där! Det kanske låter konstigt, men läste igenom alla roliga frågor och svar och stötte på ”vart vill du aldrig åka tillbaka…?” med Sardinien som svar. Jag ska precis boka en resa dit till sommaren, men nu blir jag orolig, varför ska man inte dit? 🙂 jättefin blogg du har!

  2013-03-08 22:04:05
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Eva:
   Gillade inte det. Det kändes som en mycket sämre version av Italien. Men i samma prisklass. Så då tycker jag du istället ska åka till Italien! Kram!

   Dasha 2013-03-10 11:19:34 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej!
  Vad fin blogg^^
  Läs gjärna min: City.devote.se

  Clara 2013-02-08 15:07:59 http://1070852.devote.se
  Svara
 • Misstänkte att du hade kille från insta!! Grattis dasha, det är du värd

  2013-02-07 10:24:59
  Svara
 • Jättefin blogg, kola gärna in min afrikansk tumblr-blogg! Puss snygging !

  http://welovebigblackcocks.tumblr.com/

  elin 2013-02-07 08:30:46 http://afrikansk.devote.se
  Svara
 • Rolig läsning:D men nu blir man ju väldigt nyfiken på din kille. Gratttiiiis♥

  Josefine 2013-02-06 22:21:22 http://1067617.devote.se
  Svara
 • din kille?!?!? GRATTIS dasha ♥

  2013-02-06 20:28:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!