Sjukis

Tog alla era tips med mig och tog mig till sjukis för att kolla upp. Sitter här nu och gjort tusen tester. Återkommer senare när jag vet vad och hur.

Kan ni inte berätta något som gjort er glad senaste tiden i kommentarsfältet så jag kan läsa och bli glad?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. malayalam news live

  freestreams racing tv 2022-12-28 14:00:28 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best! https://merkitevdeneve.com/Tire-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-09 03:31:19 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej du! kika in hos mig nya fotografier! kryja på dig! ♥

  Felicia 2013-02-08 16:00:15 http://835668.devote.se
  Svara
 • Det som gjorde mig glad senast var att en jäääkligt seg redovisning tog slut.
  Något som också gjort mig glad vad när jag och mina vänner träffade dig på Siesta och hängde med er i de ”härliga” softa sofforna. Minns att du var så himla trevlig, vänlig och inte alls ”bättre än oss” som många tycks vara. Du pratade med oss som vänner och erbjöd oss cigg – trots att jag inte rökte. Varje gång vi gick förbi hälsade du så glatt och en kväll försökte du para ihop mig och en av dina ziperallkillar. Du är underbar Dasha och du får mig alltid inspirerad och hoppfull. Du är en fantastisk förebild och du ska vara jättestolt över hur fantastiskt bra du framstår för oss ”småtjejer”
  Tuuuuusen kramar från London

  2013-02-08 14:02:37 http://Www.livinglondon.devote.se
  Svara
 • Igår skrev min kille (som jag träffat en kort tid) en lång lista på saker som jag gillar, inte gillar, min ögonfärg och liknande. Varje gång vi umgås förvånar han mig genom att komma ihåg alla de små detaljerna. Smälter av lycka, vart hittade jag denna underbara kille liksom? Världens bästa!

  2013-02-08 08:20:16
  Svara
 • Fin blogg!

  frida 2013-02-07 20:59:58 http://854524.devote.se
  Svara
 • En dag närmare våren och värmen
  SINNESSJUK träningsvärk hela benen
  Cant Hold Us – Macklemore ft. Ray Dalton
  Ska laga god mat och chilla i soffan hela kvällen
  Snart helg, jobbar dock men helg är ju alltid helg
  RENA LAKAN I SÄNGEN
  Ska klicka hem nya skor idag
  Rensade avloppet igår (dvs behöver inte göra det förrän om 4 mån igen)

  Det va väl de. Känner mig så peppad på livet idag.

  2013-02-07 19:08:49
  Svara
 • Måste nog vara första gången jag någonsin kommenterar en blogg. Men ville bara säga du verkar vara en sån himla underbar person! en sån person man vill ha som nära vän. All lycka till dig i framtiden!
  Men till din fråga, något som gjort mig glad är att jag ÄNTLIGEN har kommit över en kille som jag var otroligt kär i. Det tog sin tid (lååååång tid) men nu idag är jag helt över honom! Asså den här känslan är helt obeskrivlig….Så till alla out there, it takes time but in the end its all gonna be good 🙂 KRAM

  2013-02-07 17:39:01
  Svara
 • Jobbat heltid ett år på studentnation i Uppsala som ekonomiansvarig och fick mitt bokslut för året godkänt av styrelsen häromdagen 🙂 Inte riktigt samma sorts kommentar som alla andras här.. Men att få den godkänd-stämpeln efter att ha slitit, skrattat, gråtit, deppat, dansat, strukturet, ändrat, ordnat upp, jobbat tidiga morgnar och sena kvällar med endast TVÅ helt lediga helger på ett år var nästan obeskrivlig. Aldrig mer bokföring :p

  2013-02-07 16:34:46
  Svara
 • Jag är glad för att jag är mammaledig med vår son som är 2 månader och det är verkligen helt underbart! Att få koppla bort jobbet och bara mysa och vara med världens finaste är en riktig lyx.

  2013-02-07 16:16:13
  Svara
 • Ja det är utskrivet, Roaccutan. Hade inga problem innan jag blev typ 22 år, men haft massa särskildt runt munnen på senare år!

  2013-02-07 15:40:48
  Svara
 • Att vara på gymmet och känna sig stark och snygg samtidigt som gymmets snygging står och ler emot en! Krya på dig dasha!

  2013-02-07 15:02:22
  Svara
 • Jag har haft problem med huden i ansiktet så himla länge, testat allt men inget funkat. Nu har jag äntligen fått den medicin som gett finast resultat utskrivet och det ska bli bra, sån himla lättnad att veta att jag snart ska kunna känna mig fin och fräsch! Och så dejtar jag en kille som bara är sådär extra allt, och du vet ju hur fantastiskt det är!

  2013-02-07 14:52:48
  Svara
 • Försöker få dagen att gå, för ikväll ska jag träffa min kille. Mina drömmars man. För en gångs skull är jag så jävla lycklig, det känns 110% rätt och ja det finns ju inget finare. Vi ska käka nåt lyxigt, dricka lite te och jag ska bara sitta där, mittemot honom, och beundra hans makalösa vackra drag. Åh denna man! Thank you lord!

  2013-02-07 14:31:04
  Svara
 • Gårdagen gjorde mig så brutalt lycklig. Fyllde 18 år och gick för första gången ut och dansade, underbara människor grattade mig, kramade mig och bjöd mig på drink efter drink. Var så jävla glad och du vet sådär glad att det sträcker sig ända in i själen. Att folk ville dela den kvällen och natten med mig gjorde mig lycklig.

  2013-02-07 14:27:39
  Svara
 • Krya!!!
  Det som gör mig glad är att killen jag dejtade i höstas och jag stötte ihop med på juldagen, efter ett breakup någon månad tidigare, fortfarande ses och nu är det bättre än någonsin!! Lyckan i detta.. Puss!

  2013-02-07 13:20:11
  Svara
 • När min vän skickade ett sms och skrev:
  ”Måste bara säga att du är grym. Först slutar du röka, sen börjar du träna 5 på morgonen och äter nyttigt. Du är en inspiration hjärtat!”

  Det kändes ♥

  2013-02-07 13:15:37 http://finest.se/hellsbitches
  Svara
 • När min lilla kusin på snart 3 år kramade mig godnatt igår innan han gick & la sig. Är och hälsar på hans familj för de ska till Australien och jag ska vara ”husvakt” här i Stockholm. 🙂

  2013-02-07 13:10:17 http://tessansrum.blogg.se
  Svara
 • Att en av mina bästisar ska bli mamma. Jag har känt henne sen jag var sex år gammal och det är så himla fint att det från och med i juli kommer finnas en liten mini-Tove här i världen. Du vet ju själv hur lycklig (hoppas jag iallafall haha) du blev när Becca berättade att hon var gravid, så känner jag mig också 🙂

  2013-02-07 13:08:36 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!