Jag är med och tävlar om 5000:- på Bangerhead

NU är det så att Bangerhead har en tävling på sin hemsida (ni hittar tävlingen här) och det enda man ska göra för att vara med och tävla är att recensera sin favoritprodukt!

För mig är det här lite av en skam… Jag är definitvt för gammal för denna doft. Men det kan även vara det som får mig att älska den. Den luktar rosa hubbabubba blandat med andra glittriga och riktigt typiska girlie-girl ting här i världen. Den är så sliskig att man får hål i tänderna bara av att titta på flaskan. Men den är jag! Ha! Nu låter det som om jag är så gulligull som person och jag är totalt tvärtom. Förutom glittergrejen. Den älskar jag. Denna doft är jag och denna doft hittar ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!