Fortfarande hemma

Hej hej mina små kycklingar.

Jag är fortfarande hemma och ska på återbesök idag. Fick medicin och restriktioner om att ”inte lämna soffan och bara vila” tills måndag då vi ska ta nya prover och kolla så att allting är back in the game med magen.

Var väldigt tråkigt och svårt när Petra såg ut att ha världens roligaste hemmafest i lördags. Förstår ni att de var i huset bredvid mitt? När jag hörde fulla människor utanför fönstret så fantiserade jag om att de var på väg till Petra. Vågade inte titta ut ifall jag skulle se någon jag kände. Kanske jag skulle börjat gråta.

För ni vet att man är alltid så himla rädd för att missa något kul. Och det har ju verkligen hänt att man dragit ut när man egentligen inte borde för olika anledningar…

MEN.

Det händer ju aldrig att man bestämde sig för att vara hemma och så får man höra dagen efter hur roligt det var och så känner man ”Fan… Skulle gått ut ändå!!!”. Nä det händer ju aldrig. Så lika bra att for alltid bara vara hemma.

Forever alone signar ut nu och skriver ett CV. Slutar på Ziperall om några veckor. Har jag berättat det? Jo men så är det i alla fall. I Samband med att bolaget genomgår sina förändringar kände att det var dags för mig också att gå vidare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!