Här ska ni få skratta!

Har ju varit hemma sjuk och därför suttit vid min dator hemma vilket jag typ aldrig gör. Öppnar aldrig datorn när jag är hemma. Men i alla fall! Hittade massa bilder på lilla fjortis-dasha.

Vad tycker ni? Ser ni en liten fjortisbloggare här? Jag var ju precis som de är nu, här på bilderna (ni vet vilka jag menar, de som precis börjat gå på krogen och tycker att de är on top of the world för att de flyttat hemifrån).

Trodde att jag var fullt vuxen och fattade allting vid 17 års ålder. Det är nu man vet bättre. Det är nu jag känner att jag är på väg till vuxenlivet någonstans. Men i slutet av dagen tror jag inte man någonsin kommer känna sig helt ”vuxen” förrens den dagen man har ett annat liv att ta hand om. Jag menar, jag gör ju vuxna saker – dagligen. Men vuxen? Nä jag vet inte…

Här kan ni få skratta ifall ni vill!

Kanske ska bli brunett och bli rejvare igen? Hehe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!