När lilla hjärtat hoppar över ett slag och det går en iskall kår genom kroppen

… för att upptäcka att det inte var HAN. Utan något fankonto. Hela min kropp frös till is i någon sekund. Förstår ni ifall detta hade varit den riktiga?

Hahahah skrattade åt mig själv högt efteråt.

Stod alltså att Justin Bieber hade retweetat det jag skrivit till honom på twitter. Tog någon sekund innan jag fattade att dte inte var den riktiga. Justin släppte nämligen en låt från hans nya album som är ”halv klar” så att hans fans skulle få lyssna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • HAHAHA det här har hänt mig med!! Jag trodde seriöst att det var han i typ 1,5 dag (hann tom printscreena och blogga om att han följde mig). Sen typ dog jag skam-döden när jag insåg att det var ett fankonto 😀

  2013-02-11 20:00:45 http://jadorejulie.blogg.se
  Svara
 • Hoppas du har haft en bra dag sötis! 🙂
  kram!

  agnes 2013-02-11 18:14:19 http://1039509.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!