KÄRLEK MED DASHA (& FORNI) – Söker frågor!

Hej! Ni har inte missat nya fliken INSPO här på Devote va? Har ni det så borde ni klicka er in HÄR för att kolla in den. Där kommer det finnas recept, pyssel, vår BLOGPOD och även ”KÄRLEK MED DASHA & MICHAELA”.

Exakt samma format som jag haft här på bloggen. Ni skickar in eran frågar/situation och så svarar jag. Fast vi kommer göra det varannan gång där borta. Så maila mig på [email protected] och skriv KÄRLEK MED DASHA i ämnesraden. Som vanligt, skriv inte för långt och inte för kort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. horse racing today on tv

  pba live streaming 2023-07-07 10:36:01 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Hej, jag har nått jag skulle vilja lyssna på er om. Det är så att jag haft en rätt kämpig tid framtills nu. Tiden läker alla sår liksom, men under min uppväxt har jag bla haft brist på kontinuerliga kvinnliga förebilder. Skulle behöva höra några äldre tjejer prata kärlek, främst hur man ska bli behandlad i en bra relation :).

  2013-02-24 18:25:37
  Svara
 • Hej, jag har nått jag skulle vilja lyssna på er om. Det är så att jag haft en rätt kämpig tid framtills nu. Tiden läker alla sår liksom, men under min uppväxt har jag bla haft brist på kontinuerliga kvinnliga förebilder. Skulle behöva höra några äldre tjejer prata kärlek, främst hur man ska bli behandlad i en bra relation :).

  2013-02-24 18:25:37
  Svara
 • Älskar att ni ska göra pod! Längtar redan tills imorgon. Äntligen!!!!! 😀

  2013-02-13 00:43:39
  Svara
 • Älskar att ni ska göra pod! Längtar redan tills imorgon. Äntligen!!!!! 😀

  2013-02-13 00:43:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!