Låtar i mitt liv

När jag hittar en låt jag tycker om så spelas den på repeat i mina hörlurar. Ibland kan jag stå utanför min ytterdörr i 30 sekunder bara för att få höra klart den innan jag går in. Jag älskar musik. Jag vet att många säger så men jag verkligen älskar musik. Därför kan jag bli nedstämd ibland för att det inte dyker upp någon låt som jag fastnar för så hårt på flera veckor ibland.

Men nu har jag tur! Och det är inte ofta detta händer men nu har det hänt att jag faktiskt har hela två låtar jag absolut avgudar. De spelas om och om igen här hemma. Ni ska såklart få ta del av dem och ni hittar dem HÄR och HÄR.

<3

 

 

 

Bild på mig från förra sommaren när jag satt på Italianos uteservering med Becca en sensommarkväll. Fattar ni att klockan typ var 21 här? Please take me back to paradise city.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!