Allahjärtansdag

ALLA hjärtans dag. 

Är det så? Är detta verkligen alla hjärtans dag? 

Med åren har jag blivit mindre och mindre sugen på att fira saker… Hatar att fira min egen födelsedag. Tycker det är jobbigt att fira andras personers saker. Nyår? Nä jag vet inte…

Senaste åren har jag firat Allahjärtansdag med personen som har störst plats i mitt hjärta – min mamma! Hon fyller nämligen år dagen innan och de senaste åren har vi åkt till Moskva och firat med släkt och vänner. Vi brukar gå på ryskt spa. Dvs en form av bastu. Ni som följt bloggen ett tag vet vad det är. Ni som inte vet ni får se bilder när jag kommit hem. 

Jag menar… Skulle väl inte säga nej till någon grand gesture (är väl ändå tjej!!!) men kräver inget speciellt på alla hjärtans dag egentligen. 

Vad tycker ni? Är detta en sugig dag eller en mysig dag? Hur firar ni? ”Firar” ni? Berätta!

Här är jag och Mammi i somras <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!