ÅRE och RED BULL HOMERUN

Över påsk åker vi upp till Åre och ska medverka i RED BULL HOMERUN. Det är en tävling från toppen på berget och så ner. På tid. Vem som kommer först. Det är super enkelt. Vill ni också vara med kan ni anmäla er HÄR
Ska bli så himla roligt. Älskar verkligen Åre. Absolut mysigaste lilla byn i Sverige. Allting känns som en julfilm och det är bara mys och brasor och mys och såna saker man älskar att göra vart man än vänder huvudet. Första dagarna ska vi bo på HolidayClub och sen kommer vi bo på Tott. Här kommer lite bilder från mina andra resor till Åre: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav live horse racing florida

  pba live streaming 2023-07-07 10:08:32 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Du måste ha hjälm när du åker! mycket snyggare/proffsigare och särare inte värt att riskera livet samtidigt som man ser oerfaren ut!!!!!!!!!

  2013-02-23 14:34:35
  Svara
 • Du måste ha hjälm när du åker! mycket snyggare/proffsigare och särare inte värt att riskera livet samtidigt som man ser oerfaren ut!!!!!!!!!

  2013-02-23 14:34:35
  Svara
 • Vi skapar egendesignade unisex streetlinnen! Gå in och kolla på vår hemsida www.seconduf.se

  2013-02-22 09:30:34
  Svara
 • Vi skapar egendesignade unisex streetlinnen! Gå in och kolla på vår hemsida www.seconduf.se

  2013-02-22 09:30:34
  Svara
 • http://cubus.com/sv/Barn/Flicka/Flicka-134-164/Justin-Bieber-Collection/Justin-Bieber/
  Har du kikat på denna kollektionen? känns som något i din smak 😉

  2013-02-21 21:31:39
  Svara
 • http://cubus.com/sv/Barn/Flicka/Flicka-134-164/Justin-Bieber-Collection/Justin-Bieber/
  Har du kikat på denna kollektionen? känns som något i din smak 😉

  2013-02-21 21:31:39
  Svara
 • Din och Dashas blogpodar är ju helt fantastiska! Sitter precis och lyssnar på de, och tänkte först inte skriva någon kommentar för att jag helt enkelt knappt aldrig tar mig tiden och skriver några rader!

  Men jag måste ju bara säga att ni är helt grymma! Efter en värdelös dag med förkylning och en seg dag på skolan så kom jag hem och stressade över skolarbeten. Så tog jag en paus, kröp upp i soffan, hämtade en kopp te och läste bloggar, och såg länken till er pod, och klickade mig vidare. Jag är helt fast, längtar till nästa pod, grymt bra jobbat, och tack för att ni gjorde min dag så myycket bättre!

  2013-02-21 19:53:51
  Svara
 • Din och Dashas blogpodar är ju helt fantastiska! Sitter precis och lyssnar på de, och tänkte först inte skriva någon kommentar för att jag helt enkelt knappt aldrig tar mig tiden och skriver några rader!

  Men jag måste ju bara säga att ni är helt grymma! Efter en värdelös dag med förkylning och en seg dag på skolan så kom jag hem och stressade över skolarbeten. Så tog jag en paus, kröp upp i soffan, hämtade en kopp te och läste bloggar, och såg länken till er pod, och klickade mig vidare. Jag är helt fast, längtar till nästa pod, grymt bra jobbat, och tack för att ni gjorde min dag så myycket bättre!

  2013-02-21 19:53:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!