Min helg i biler! (Bättre sent än aldrig va?)

LÖRDAG:

Lördagsmys! Jag och min kille har blivit helt totally hoocked på nya serien HOMELAND. Så hela lördagen plöjde vi avsnitt. På kvällen bestämde vi oss för att göra något nice så vi började med en drink på AG’s. 

Han drack Bloody Mary och jag min älskade Dry Martini (med extra oliver). 

Efter AG’s promenerade vi till en restaurang som heter ”Spisa hos Helena”. Jag åt som vanligt två förrätter. Carpaccio och Moules! 

SÖNDAG: 

På söndagen promenerade jag och min kille i flera timmar. I soooolen *överlycklig* och så mötte vi upp Becca och Harley <3Orangeriet. Åt en sen lunch och drack ett glas skum. 

På kvällen lagade jag hemmagjorda hamburgare och milkshake. Det var dögott. Det var så gott… Så gott så gott att jag… Gjorde det i tisdags igen. Hehe. Köttfärsen gjorde jag på högrev! Blev väldigt saftigt. Och en annan hemlis är att blanda smör och olivolja i stekpannan innan ni steker på köttet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!