Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”BRATS I KINA”

Inlägg av min vän Nils! Ni hittar hans fantastiska blogg HÄR.

 

 

 

Det finns ingenting som är bättre än unga rika i Shanghai! Svenska brats, hur världsfrånvända och vidriga de än må vara, har iallafall någorlunda klass och smak. Men inte unga rika i Kina, de är helt fantastiska.

De två ställena de går till har båda vansinnigt bra namn: Rich Baby och Richy. Ställena är väldigt elitistiska och (som allt annat i Kina) hur knäppt som helst. Fram tills för två år sen så var icke-asiatiska män inte välkomna in, bara den grejen. Inredningsmässigt är det extremt överdrivet men lampor överallt, det finns typ inte något dansgolv och nästan alla borden är ståbord. Musiken är också helt random, det kan vara kinesisk techno blandad med västerländsk pop, ingen bryr sig.

De kör sin gula/rosa/blåa Lamborghini till entrén och ställer den där. Allt börjar extremt tidigt, så vid 20 är festen i full gång. Alla beställer in hur mycket som helst, nästan enbart whisky. Vid 24 har de druckit en tiondel och är alla så fulla att de inte kan stå upp. Vid 01 är stället typ tomt. Klassikern är att köra hem. Ett av ställena låg vid en park innan. I den stod det alltid en krashad sportbil på söndagsmornarna. Föraren hade bara gått ut och tagit en taxi hem istället. Amazing!

Även om det tyvärr inte är lika galet längre som det var för några år sen så rekommenderar jag varmt att gå dit, om ni någon gång är i Shanghai. Ring mig, så hänger jag på.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind