POD NUMMER 4 UTE med ämnet ”Hur fan ragga man?”

Hej hej. Nu är det onsdag och onsdag innebär ny pod med oss!

Den här veckan försöker vi knäcka koden om hur man raggar? Får tjejer jaga killar? Eller måste killen alltid ta första steget?

Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. dubai races live

  newsmax.com live 2023-07-15 07:02:44 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • (America online), IAC/InterActiveCorp(IACI), Gannett corp, Corporation. (GCI) And moreover emphasis Corp. (TGT) Meant designed for the purpose of infringement in intelligent a home liberties regarding”Importance seek knowledge, A systems that Vringo lawsuits is principal second hand in the marketplace this afternoon from search as well as who has a able live search entirely yield quantities of to bucks,
  wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • (America online), IAC/InterActiveCorp(IACI), Gannett corp, Corporation. (GCI) And moreover emphasis Corp. (TGT) Meant designed for the purpose of infringement in intelligent a home liberties regarding”Importance seek knowledge, A systems that Vringo lawsuits is principal second hand in the marketplace this afternoon from search as well as who has a able live search entirely yield quantities of to bucks,
  wildstar gold http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-cdkeys

  Svara
 • Att sova med varandra de flesta dagarna gjorde jag o mitt ex också och allt kändes fantastiskt, jag hade aldrig kännt så som jag kände med honom förut och jag var säker på att jag hittat rätt. När vi varit tillsammans i ett år flyttar vi ihop i ett hus och det var då han blev helt annorlunda. Efter två månader dumpade han mig för att det inte blev den vardagen han trodde det skulle bli. Jag gjorde allt rätt, jag pressade inte honom för något och han fick göra vad han ville på helger och jobba hur mycket han ville o sen är det han som tröttnat på mig då jag varit den perfekta flickvännen. Vad fan ska man göra för att män ska bli nöjda?!

  2013-03-09 09:00:03
  Svara
 • Att sova med varandra de flesta dagarna gjorde jag o mitt ex också och allt kändes fantastiskt, jag hade aldrig kännt så som jag kände med honom förut och jag var säker på att jag hittat rätt. När vi varit tillsammans i ett år flyttar vi ihop i ett hus och det var då han blev helt annorlunda. Efter två månader dumpade han mig för att det inte blev den vardagen han trodde det skulle bli. Jag gjorde allt rätt, jag pressade inte honom för något och han fick göra vad han ville på helger och jobba hur mycket han ville o sen är det han som tröttnat på mig då jag varit den perfekta flickvännen. Vad fan ska man göra för att män ska bli nöjda?!

  2013-03-09 09:00:03
  Svara
 • världens bästa podd verkligen! Känner igen så mycket i det Dasha säger ”om en kille verkligen är intresserad av en tjej, han kommer make it happen. ” älskar eran podd

  2013-03-06 23:13:21
  Svara
 • världens bästa podd verkligen! Känner igen så mycket i det Dasha säger ”om en kille verkligen är intresserad av en tjej, han kommer make it happen. ” älskar eran podd

  2013-03-06 23:13:21
  Svara
 • Ska gå ut och ta en långprommis i solen senare idag så sparar podden till dess, men fan va sugen jag är på att smyglyssna lite…

  LÄNGTAR

  Alltså, du vet när man kommer till ens favoritdag på veckan pga släpps nytt avsnitt av någon serie, bästa grupp-passet på gymmet etc. så är eran pod för mig på onsdagar!! love it

  2013-03-06 09:54:37
  Svara
 • Ska gå ut och ta en långprommis i solen senare idag så sparar podden till dess, men fan va sugen jag är på att smyglyssna lite…

  LÄNGTAR

  Alltså, du vet när man kommer till ens favoritdag på veckan pga släpps nytt avsnitt av någon serie, bästa grupp-passet på gymmet etc. så är eran pod för mig på onsdagar!! love it

  2013-03-06 09:54:37
  Svara
 • Härlig podd och bra ämne! Lyssnade på vägen till universitet. Kan bara säga en sak från egna erfarenheter; är det Rätt är det Lätt! Snart 3 år sen jag och min kärlek träffades. Inga spel bara våra känslor styrde. Bott ihop sen dag ett. Letade jag kille? No way, kom ju just från ett skitförhållande men vad ska man göra när kärleken plötsligt knackar på axeln och allt är så..Lätt? Så vi bara körde på och det är det bästa jag satsat på kan jag säga så här i efterhand 🙂

  Tack för en skön blogg och podd! Ni borde köra två ggr veckan!

  2013-03-06 09:52:03
  Svara
 • Härlig podd och bra ämne! Lyssnade på vägen till universitet. Kan bara säga en sak från egna erfarenheter; är det Rätt är det Lätt! Snart 3 år sen jag och min kärlek träffades. Inga spel bara våra känslor styrde. Bott ihop sen dag ett. Letade jag kille? No way, kom ju just från ett skitförhållande men vad ska man göra när kärleken plötsligt knackar på axeln och allt är så..Lätt? Så vi bara körde på och det är det bästa jag satsat på kan jag säga så här i efterhand 🙂

  Tack för en skön blogg och podd! Ni borde köra två ggr veckan!

  2013-03-06 09:52:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!