Svar på frågor – del 1

1. hur ser du på skönhetsoperationer? Inte restlyne , utan typ operera bröst, näsa eller haka

Hm.. Tycker alla ska göra som de vill. Det de mår bra av. Men tycker oftast att operationer syns och det är inte så fint?

2. Vad var fetast att besöka, New York eller Miami?

NY. Utan tvekan.

3.om du väger dig och oförväntat gått upp i vikt hur reagerar du då?

Svälter mig själv kommande timmen. Men blir jag ledsen och så äter jag en bulle (min bästa tycka-synd-om-mig-själv-medicin) men sen tar jag tag i det. Äter mer grönt än socker och såna saker.

4.Vad röstar du på för parti?

Nä politik lämnar vi utanför va? Det är inte en rolig grej att bli ovänner för.

5. vilken kroppsform på män föredrar du?

Smala. Eller slanka kanske det heter. Är inget fan av muskelknuttar.

6.röker du?

Ibland osv.

7. värsta modemiss tjejer kör på?

HATAR knälånga leggings under kjol/klänning. Tappar hakan varje gång jag ser folk i det. Annars tycker jag detta är en fråga för Petris. Tycker det här nya modet med att ha en miniväska är ganska fult. Opraktiskt. Kommer aldrig hoppa på den trenden.

8. poängsätt Zlatan Ibrahimovic,Olof Mellberg, Petter Northug och Jens Byggmarks utseende på en skala från 1-10

*Var tvungen att googla Petter Northug*.

Zlatan: 5 (pga så himla stor. hjälp)
Olof: 6
Petter: 7 (så söt!)
Jens: 10! (hehe, men så känner ju jag byggis lite. skulle aldrig vågra skriva något annat. han kanske puttar mig i backen)


9.har du gått på torsdagsmiddagarna?

ha ha. ja jo det har man väl. det är grisigt men det är kul.

10. vad tycker du om kungligheter? vem gillar du bäst viktoria eller madeleine?

Gillar båda två. Kan väl kanske relatera med Madeleine mer pga ålder. Men gillar hela kungafamiljen väldigt mycket.

11.tänker du på miljön?

Ja och nej. Slänger aldrig skräp ute på marken. Sorterar glas och såna saker. Men är sämst på att panta burkar…

12. Det bästa med Kallis?

ALLA VÄNNER. Nu är det så att jag känner väldigt många som är där v.29. Det är det roligaste. Att vart jag än vänder mig så är det bekanta ansikten. Och att man får vara full på dagtid. Roligaste som finns om ni frågar mig.

Varför ska du sluta på ziperall?

För att ägarna har andra företag de ska lägga krut på. Och därför kändes det naturligt för mig också att gå vidare.

Hur kommer jag över mitt ex som jag fortfarande älskar men som inte kan respektera mig? Lyssnade på er podcast och det med att ens ex hånglar upp en annan, det var exakt det mitt ex gjorde någon vecka efter att han sagt att han ville ha mig tillbaka. En av sakerna som han gjort som varit svinigt och ändå kan jag inte glömma honom för jag bryr mig om honom och vill ha den personen han var från början och inte den dryga, själviska människan han blivit. Han fick ett halvår att förändra sig men istället så ragga han runt och skaffade sig nya ”tjejkompisar” och ändå tycker jag om honoom. Jag vill inte tycka om honom för jag vill ha en pojkvän som bara ser mig och som aldrig skulle göra mig illa utan att förstå det.

Men ibland blir det bara så. Han har kommit in i någon form av revanch tycker jag det låter som. Han vill på något sätt ”ge tillbaka” till dig. För det är den enda anledning jag kan tänka mig varför folk vill såra sina ex. Det är på något sätt att ge tillbaka det de känner. Eller har fått känna. Tycker du ska försöka se detta från sidan. Vad skulle du ge din bästis för råd om hon kom till dig och sa att hennes ex bara är taskig mot henne men hon bryr sig om honom. Det du säger till henne där och då tycker jag du ska följa nu. <3

Jag fyller 18 om en månad!!! Vilka ställen bör jag besöka?? 🙂
LAROY! White Room!

Vad ska du göra i sommar?
Gud jag vet inte. Eftersom att jag är mellan två jobb så har jag inte planerat så mycket av sommaren än då jag får se hur våren kommer se ut.

Kan du inte berätta om ditt vad med Petra??

SÅKLART! Men det blir ett helt eget inlägg.

Vad är ditt mål med träningen?

Att bli tightare. Som när jag var 22-ish. Jag har nämligen väldigt sakta men samtidigt väldigt stadigt lagt på mig ett kilo per år. De senaste 5 åren. Nu ska dessa bort. Vill ha en super tight klänning och känna mig nice i den.

Hur brukar du äta under en hel dag?

Frukost: Red Bull sugarfree, två grova smörgåsar med tex skinka eller kalkon

Lunch: Husman av något slag. Dvs både kolhydrater kött och grönt.

Mellis: Äpple, nötter

Mellis: BULLE eller kaka. Eller lite smågodis.

Middag: Brukar laga hemma. Lagar typ husman. Brukar försöka undvika kolhydrater hemma. Men äter det ändå kanske 4/7 dagar i veckan till middag.

Mellis: Smågodis. Eller glass.

NU ska jag ju ändra på detta när jag ska vara nyttig och vill tighta till mig. Gissa vad jag ska ta bort…..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!