Svar på frågor – del 2

Vad är dina tips för att få ett liknande jobb som dig?
Gud jag vet inte. Plugga och skaffa dig fett med kontakter. Kontakter är allt nuförtiden. Speciellt för såna jobb.

Vart ska du jobba efter Ziperall?
Vet inte riktigt än! Ser mig omkring.

Bor du tillsammans med din pojkvän?
Nej det gör vi inte riktigt på papper. Han har en låda här. Men vi sover här nästan varje natt. 

Vad är dina bäst respektive sämsta egenskaper?
Mina bästa och sämsta går hand i hand. Jag ger allt i alla mina förhållanden. Vänner, pojkvänner, familj osv. Men samtidigt kräver jag samma sak tillbaka. Och blir lätt besviken och ledsen när det inte är så. Det är mina sämsta och bästa.

Det finaste någon gjort för dig?

Oj. Omöjlig fråga att svara på för jag vet inte riktigt…

Vad har gjort dig mest ledsen?

Nånsin ever? När mormor gick bort tror jag.
Tycker förövrigt om dig så himla mycket Dasha, du är vacker, smart och verkar vara en underbar människa. Puss

<3

Hur gick det med epileringen? Nått att stasa på till sommaren? 🙂

Det ger bra resultat. Det är en supergrej om man klarar av smärtan!

Har du fått/hittat ett nytt jobb?
Nopp.
Vad är ditt drömjobb?
Allt i hela världen? Radio tror jag. Eller tv kanske.
Om du hade möjligheten att flytta hela Sverige, vart skulle du placera Sverige då?

Näe kanske när jag blir supergammal till Göteborg. Men just nu vill jag inte bo nån annanstans än Stockholm.

Vilka är dina favorittwittrare?

, , , @nilsköld, @michaelaforni

Kan du inte visa lite bilder från lägenheten? Typ sovrummet, dina garderober osv 🙂

Jo kanske gör ett helt inlägg??

Hej Dasha skulle vilja börja med att säga att du verkar underbar =)samt älskar din och Michaelas pod! Men till min fråga:
När det kommer till kärlek, när vet man att det är rätt, hur vet liksom du att du är med rätt person?

Vill ju bara säga ”Man bara vet”. Men egentligen så brukar det vara rätt när man tänker på den personen jämt. Varje gång det plingar till i mobilen hoppas man att det är han? Han är snäll och omtänksam och han gör en glad. Då brukar det vara rätt 🙂

Är du feminist?

Om jag tycker kvinnor och män ska ha samma förutsättningar? JA. Om jag är en aktiv feminist? Nej.
Har du varit i London? Om svaret är ja får du hemskt gärna skriva några små tips om klubbar/affärer/whatever som man mer eller mindre måste besöka.

kan du inte ge lite träningstips? 🙂

Kommer komma en hel del här i bloggy. Nu när jag ska komma igång!

Hur mycket ligger hyran på i Stockholm? Funderar på att flytta dit nån gång snart men när man läser runt lite så verkar det gå isär ganska mycket. Jag menar tex hur mkt för en etta i stan eller en etta utanför tullarna osv osv. Inte bostadsrätt alltså utan endast hyra 🙂 tack!!!

Gud det är ganska olika. Men jag hyrde en tvåa i stan innan jag köpte. Då var den på 49kvm och jag betalade ca 6000kr i månaden för den. En etta en bit utanför stan. Kanske 30 minuter med tunnelbana kostar kanske 2000-3000kr? Det är något jag gissar på. Vet inte riktigt.

Hur träffades du och din kille? (Hoppas den frågan inte är för privat)
Vi träffades genom gemensammavänner. Han är med i samma killgäng vi brukar hänga med.

Och har du några tips på hur man på bästa sätt kommer i kontakt med killar (för att dejta)? Typ om man inte har så många killar i sin normala omgivning och är ganska blyg…

Gå ut! Bar eller restaurang eller nattklubb. Gå dit det rör sig härliga killar. 🙂

Bästa lunchstället och bästa middagsstället i Stockholm? / Fanny

Lunch: Pontus ligger på brunnsgatan. Eller Mvseet ligger på Birgerjarlsgatan. Kostar ca 110-120kr men är väldigt prisvärt.
Middag: PAPA ligger korsningen Riddargatan/Nybrogatan. Stockholms särklass bästa atmosfär.

Måste först säga att jag verkligen gillar bloggen, och podden, och dig! Skulle du kunna göra ett inlägg om din lägenhet? Alltså bilder, massa bilder på allt från din garderob till vilket porslin du har typ? Sen undrar jag om dina bästa ställen i Stockholm, restauranger, butiker man inte får missa osv? Kram du är grym 🙂

Kommer ett helt inlägg om mitt hem! Förstår att ni är många som är nyfikna! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • haha, men dasha .. inte kostar väl en etta, ens 30 min utanför stan, 2000-3000kr/mån? haha, söt … det ska vara i något riktigt sunkigt område isåfall, där ingen vill bo? mer rimligt är nog det dubbla 🙂

  2013-03-07 18:48:42
  Svara
 • haha, men dasha .. inte kostar väl en etta, ens 30 min utanför stan, 2000-3000kr/mån? haha, söt … det ska vara i något riktigt sunkigt område isåfall, där ingen vill bo? mer rimligt är nog det dubbla 🙂

  2013-03-07 18:48:42
  Svara
 • Vad har du pluggat? 🙂

  2013-03-07 15:19:17
  Svara
 • Vad har du pluggat? 🙂

  2013-03-07 15:19:17
  Svara
 • Tack för svaret! En liten följdfråga bara (hehe): Hur raggar man på bästa sätt?

  2013-03-06 22:10:41
  Svara
 • Tack för svaret! En liten följdfråga bara (hehe): Hur raggar man på bästa sätt?

  2013-03-06 22:10:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!