Morgonrutin

Jag har ju bestämt mig för att vara lite ledig i Mars. Träna och hitta mig själv igen och såna saker man tappar ibland. Men det betyder ju inte att jag ska sova bort halva dagen och sen ligga och kolla på serier dag in och dag ut.

Så jag har börjat med en ny rutin på morgonen! Jag går upp tillsammans med min killes väckarklocka, sätter på mig träningskläderna och promenerar över till Becca. Där hämtar jag upp lille Harley och så går vi en PW på ungefär två timmar. Sen bjuder Becca mig på frukost. Vid den här tiden är klockan ungefär tolv.

Mysigt va? Nu när solen varit så generös den här veckan har det varit riktigt underbart.

Outfit:

Pannband: Gina Tricot
Jacka: H&M
Solisar: Lespecs
Byxor: Nike
Skor: Nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!