Svar på frågor – del 3 (denna kändes så viktig så den fick vara för sig själv?!)

Okej låt säga att en tjej träffar en kille på fest, de strular, byter nummer, snackar, ses, kollar på film och pussas sådär mysigt, sen så ser tjejen att killen har brud…hon konfrontera honom och han säger ”vi bråkar väldigt mycket..och är typ inte tsm , vi är liksom bästa vänner… du vet” och tjejen backar för det blir för mycket, och sen så kom det en fyllekväll då tjejen festade i samma område där han bor i. Hon bestämde sig för att träffa honom och de strulade och mös (inte sex för hon kunde inte då hon tänkte på hans tjej) Nu är det så att killen vill träffa henne igen och hon gillar ju honom + så säger han att han och hans tjej är typ inte längre tsm…

Bör hon träffa honom ändå? Han är såååå snygg och underbart helt obeskrivligt rolig,snäll,fin,smart,klok,romantisk osv & hon gillar honom supersupersuper mycket så det känns i magen!!

Tjejen är jag btw hehehe..

 

 


Men vi vääänder på kakan. Vi säger att du är tillsammans med denna kille som är perfekt. Men ni har det lite knakert. Ni är oense m vissa saker. Och senaste veckorna så har inte riktigt era scheman klickat så ni har setts väldigt lite. Hade du blivit ledsen ifall du fick höra att han träffade en annan tjej? Om ditt svar är ”Ja jag skulle dö” så borde du låta denna kille vara. Förklara för honom att du tycker han är nice men att du inte tycker det är OK nånstans det han gör mot denna andra tjej – för det är det inte. Antingen är han singel eller så är han upptagen. Denna kille är definitivt upptagen.

Walk away.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!