Loning for ÅRE

Sista veckan i Mars åker jag och min kille till Åre. Och sen kommer Becca och Josef. Och sen kommer Micki och Petra. Och så kommer det vara massa andra roliga människor där uppe. Och jag längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Går runt och bara tänker på det varje dag.

Provade min skidoutfit precis. Mina solisar är från Lespecs och är deras Alpin kollektion. Älskar dem!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • haha, snacka om att va redo! 😀 ♥

    Nathalie 2013-03-11 06:41:51 http://frokenannorlunda.devote.se
    Svara
  • men jag dör! så fint, det är liksom både fierce och hot och ja allt på en gång. L.O.V.E. it

    2013-03-10 16:07:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!